اندرویدستان 90 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۹ من از کد زیر برای نوتیفیکیشن استفاده میکنم Private notiF As Notification notiF.Initialize notiF.Icon = "icon" notiF.Light = False notiF.OnGoingEvent = False notiF.autocancel = True notiF.Sound=True notiF.SetInfo(tl.a3,tl.a2,frmmenu) notiF.Notify(Rnd(11111,99999)) مشکل اینجاست که در اندرویدهای بالا یک نوتیفیکیشن خالی در نوار ابزار همیشه هست حتی اگر نوتیفیکیشن ارسال نشده باشه مثل زمانی که از برنامه b4a-Bridge استفاده میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۹ در 6 دقیقه قبل، farsroom گفته است : من از کد زیر برای نوتیفیکیشن استفاده میکنم Private notiF As Notification notiF.Initialize notiF.Icon = "icon" notiF.Light = False notiF.OnGoingEvent = False notiF.autocancel = True notiF.Sound=True notiF.SetInfo(tl.a3,tl.a2,frmmenu) notiF.Notify(Rnd(11111,99999)) مشکل اینجاست که در اندرویدهای بالا یک نوتیفیکیشن خالی در نوار ابزار همیشه هست حتی اگر نوتیفیکیشن ارسال نشده باشه مثل زمانی که از برنامه b4a-Bridge استفاده میکنیم در اندروید های بالا فک کنم باید کانال بزنیم تا نوتیفیکشن درست اجرا بشه Dim P As Phone If P.SdkVersion >= 26 Then Dim Ctxt As JavaObject Ctxt.InitializeContext Dim Manager As JavaObject Manager.InitializeStatic("android.app.NotificationManager") Dim Channel As JavaObject Dim ChannelVisibleName As String = "My Channel" Channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", Array("MyChannelId1", ChannelVisibleName, Manager.GetField("IMPORTANCE_DEFAULT"))) Manager = Ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) Manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(Channel)) Dim Jo As JavaObject = notiF Jo.RunMethod("setChannelId", Array("MyChannelId1")) End If بجای اون کلمه notiF متغیر نوتیفیکیشن رو بزارید و بعد از کد نوتییفای کنید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر تو اندروید های 8 و 9 معمولا چنین مشکلی هست که به خاطر استاندارد نبودن سرویس هست کافیه اول تابع زیر رو داخل سرویس اضافه کنی : Sub notihide Try Dim n As Notification n.Initialize2(n.IMPORTANCE_LOW) n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.Insistent = False n.AutoCancel = False n.SetInfo("","","") Service.AutomaticForegroundNotification = n Catch Log(LastException) End Try End Sub بعد داخل سرویس کریت از این تابع استفاده کنی : notihide و در اخر هم داخل سرویس استارت کد زیر بزاری : Service.StopAutomaticForeground اینجوری یک لحظه یک نوتی میاد و می ره این رو حتما برای سرویس استارتر هم فک کنم باید استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
من از کد زیر برای نوتیفیکیشن استفاده میکنم
Private notiF As Notification
notiF.Initialize
notiF.Icon = "icon"
notiF.Light = False
notiF.OnGoingEvent = False
notiF.autocancel = True
notiF.Sound=True
notiF.SetInfo(tl.a3,tl.a2,frmmenu)
notiF.Notify(Rnd(11111,99999))
مشکل اینجاست که در اندرویدهای بالا یک نوتیفیکیشن خالی در نوار ابزار همیشه هست
حتی اگر نوتیفیکیشن ارسال نشده باشه
مثل زمانی که از برنامه b4a-Bridge استفاده میکنیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.