mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان . من میخوام امکانی رو به برنامم بدم که مثلا با ارسال پیام یا هر چیزی که بشه یک موزیک پخش بشه . یعنی به محض اینکه اون پیام به گوشی کاربر رسید موزیک پخش بشه . آیا چنین امکانی هست ؟ لطفا راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محز = محض *herher* بگذریم .... بسیار خوب فرض میکنیم من از پوش نوتیفیکیشن برای برنامم استفاده کردم . میخوام به محض اینکه پوش به گوشی کاربر رسید آهنگی که به برنامه دادم پخش بشه بدون اینکه کاربر بخواد روی پوش کلیک کنه و بازش کنه . آیا امکانش هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله فقط شما کافیه Play کنید اون موزیک رو *fekr* بحث خیلی خیلی ساده ای است. شما کلا اگه کار با سرویس رو بلد باشید بدون هیچ شکی این چیزی که دارید میگید رو توی کمتر از 10-15 دقیقه میتونید بنویسید *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله. این کار رو کردم و کدهای پخش موزیک رو توی سرویس پوش نوشتم . اما وقتی پوش میفرستم تا وقتی از توی نوتیفیکیشن روش کلیک نکنم نه موزیکش پخش میشه و نه پیام نمایش داده میشه . یعنی حتما باید روی پیام کلیک کنم که اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه کدتون رو کپی کنید ببینم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله این کدها رو استفاده کردم Sub Process_Globals Dim timer6 As Timer Dim mc As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) timer6.Initialize("timer6","1000") timer6.Enabled = True mc.Initialize2("md") mc.Load(File.DirAssets,"1.mp3") mc.Play mc.Looping=True end sub Sub timer6_tick If IsPaused(Notification) = false Then mc.Play End If End Sub البته نمی دونم درست هستن یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من شما کد مربوط به اجرای آهنگ رو توی سرویس بنویسید در کنار کد توتیفیکشنتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود بله وجود دارد میتونید از همون Service استفاده کنید و به محز اینکه مثلا اومدید Notification رو اجرا کردید ، موزیک رو هم Play کنید *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
سلام دوستان .
من میخوام امکانی رو به برنامم بدم که مثلا با ارسال پیام یا هر چیزی که بشه یک موزیک پخش بشه . یعنی به محض اینکه اون پیام به گوشی کاربر رسید موزیک پخش بشه . آیا چنین امکانی هست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.