Alireza7032 0 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۹ سلام. وقت بخیر. من موقع کامپایل کردن پروژه ها به اروری مثل عکس زیر برخورد میکنم. کسی میدونه که مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۹ در 10 دقیقه قبل، Alireza7032 گفته است : سلام. وقت بخیر. من موقع کامپایل کردن پروژه ها به اروری مثل عکس زیر برخورد میکنم. کسی میدونه که مشکل چیه؟ مشکل از نسخه جاواتونه احتمالا. نسخه 8 به بالا رو نصب کنید.و نسخه اندروید رو هم روی 29 بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ #MultiDex: True این خط به اول پروژه قبل از ریسورسها اضافه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza7032 0 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۹ On 23 فروردین 1399 at 11:25 PM, محمدرضا شاهپیری said: مشکل از نسخه جاواتونه احتمالا. نسخه 8 به بالا رو نصب کنید.و نسخه اندروید رو هم روی 29 بزارید من به دلیل اینکه مادربرد کامپیوترم قدیمه از ویندوز xp استفاده میکنم که جاوا 8 روی این ویندوز نصب نمیشه. راه دیگه ای نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza7032 0 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۹ On 24 فروردین 1399 at 4:17 AM, mohammad3250 said: #MultiDex: True این خط به اول پروژه قبل از ریسورسها اضافه کن دوباره همون ارورو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alireza7032 0
سلام. وقت بخیر. من موقع کامپایل کردن پروژه ها به اروری مثل عکس زیر برخورد میکنم. کسی میدونه که مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.