sharafi123 0 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ با سلامخدمت اساتید محترم من برنامه دریافت پیام کوتاه نوشته ام. زمانی که پیام کوتاه دریافت می کنم اگر برنامه باز باشد در لیبل مورد نظر متن پیامک را نشان نمی دهد ولی اگر برنامه بسته و باز شود متن نشان داده می شود؟ مشکل از کجاست؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، sharafi123 گفته است : سلام. برای تاپیک زدن نیازی نیست اسم و فامیلتون رو انتهای پست ذکر کنید دوست عزیز. درمورد سوالتون هم کدهایی که استفاده کردید رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sharafi123 0 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در در 24 فروردین 1399 در 18:28، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. برای تاپیک زدن نیازی نیست اسم و فامیلتون رو انتهای پست ذکر کنید دوست عزیز. درمورد سوالتون هم کدهایی که استفاده کردید رو بزارید این قسمت مربوط به اکتیویتی هست Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim s As String Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("1") Try s= File.ReadString(File.DirRootExternal,"1.txt") Catch Log(LastException) End Try StartService(sms1) Label1.TextColor=Colors.Black Label1.TextSize=20 End Sub Sub Activity_Resume Label1.Text=s End Sub این قسمت مربوط به سرویس هست. #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim sms1 As SmsInterceptor End Sub Sub Service_Create sms1.Initialize2("sms1",999) End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub Sub Service_Destroy StartServiceAt("",DateTime.Now+1000,True) End Sub Sub sms1_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean Dim num As String num=From.Replace("+98","0") If From="+98939......" Then File.WriteString(File.DirRootExternal,"1.txt",Body) ToastMessageShow("پیامک دریافت شد", False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sharafi123 0
با سلامخدمت اساتید محترم
من برنامه دریافت پیام کوتاه نوشته ام. زمانی که پیام کوتاه دریافت می کنم اگر برنامه باز باشد در لیبل مورد نظر متن پیامک را نشان نمی دهد ولی اگر برنامه بسته و باز شود متن نشان داده می شود؟ مشکل از کجاست؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.