[email protected] 3 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ با سلام طبق عنوان من می خوام در برنامم وقتی رو پاز کلید شد مکث کنه و اگر روی پلی کلید شد از ادامه بخونه چیکار کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، [email protected] گفته است : با سلام طبق عنوان من می خوام در برنامم وقتی رو پاز کلید شد مکث کنه و اگر روی پلی کلید شد از ادامه بخونه چیکار کنم ؟؟ از چه کتابخونه ای برای پخش آنلاین استفاده میکنید؟؟؟ بگید تا راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ MediaPlayerStream در کتابخانه audio لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ تو برنامه از مولتی پنل برای پخش آهنگ های داخل برنامه استفاده کردم ولی مشکل اینکه عمل play / pause رو درست انجام نمیده اونم بدلیل اینکه تو رویداد باتن فایل آهنگ رو لود میکنم تو خارج از رویداد باتن هم که عمل لود آهنگ رو انجام میدم میاد فقط آخرین اهنگی که تو حلقه فور قرار میگیره رو پخش میکنه اگه کسی بلده لطفا کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، [email protected] گفته است : تو برنامه از مولتی پنل برای پخش آهنگ های داخل برنامه استفاده کردم ولی مشکل اینکه عمل play / pause رو درست انجام نمیده اونم بدلیل اینکه تو رویداد باتن فایل آهنگ رو لود میکنم تو خارج از رویداد باتن هم که عمل لود آهنگ رو انجام میدم میاد فقط آخرین اهنگی که تو حلقه فور قرار میگیره رو پخش میکنه اگه کسی بلده لطفا کمک کنه از کتابخانه زیر استفاده کن.. شاید مشکلت درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 3
با سلام
طبق عنوان من می خوام در برنامم وقتی رو پاز کلید شد مکث کنه و اگر روی پلی کلید شد از ادامه بخونه چیکار کنم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.