Bahareh_rh 0 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ سلام دوستان من هرچی گشتم آموزشی برای دیتابیس پیدا نکردم و اصلا نمیدونم چطور باید به کار بگیرمش و ازش استفاده کنم و یا کاربردش دقیقا چیه اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bahareh_rh 0 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 31 فروردین 1399 در 12:35، Mr.Kafiri گفته است : ُسلام خیلی آموزش برای دیتابیس درون سایت وجود داره یه سرچ ساده بزنید.. پیدا می کنید دیتابیس site:answercenter.ir خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در 11 ساعت قبل، Bahareh_rh گفته است : سلام دوستان من هرچی گشتم آموزشی برای دیتابیس پیدا نکردم و اصلا نمیدونم چطور باید به کار بگیرمش و ازش استفاده کنم و یا کاربردش دقیقا چیه کاربرد دیتابیس: اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم ُسلام خیلی آموزش برای دیتابیس درون سایت وجود داره یه سرچ ساده بزنید.. پیدا می کنید دیتابیس site:answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Bahareh_rh 0
سلام دوستان
من هرچی گشتم آموزشی برای دیتابیس پیدا نکردم و اصلا نمیدونم چطور باید به کار بگیرمش و ازش استفاده کنم و یا کاربردش دقیقا چیه
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.