bahman_k 3 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ یه برنامه فروشگاه آنلاین دارم می خوام با استفاده از ارسال پیامک شماره همراه یوزر رو دریافت و ذخیره کنم داخل بانک آنلاین. گویا مهندس ایزدی قبلا آموزش کاملش و داخل انجمن گذاشتن که متاسفانه پیداش نکردم (در دسترس نبود). php بلد نیستم . این کد رو نوشتم که خطا میده : <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); extension = php_soap.dll //turn off the WSDL cache ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0"); $sms_client = new SoapClient('http://webservice.0098sms.com/service.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8')); $json = $_GET["json"]; if (get_magic_quotes_gpc()){ $json = stripslashes($json); } $jsall = array(); $jsall=json_decode($json, true); $jsone=$jsall[0]; $phone=$jsone["phone"]; $Code=$jsone["Code"]; $parameters['username'] = "wsms7489"; $parameters['password'] = "86***369"; $parameters['mobileno'] = $phone; $parameters['pnlno'] = "5000006360"; $parameters['text'] = "کد ورود شما به برنامه : "& $Code; $parameters['isflash'] =false; echo $sms_client->SendSMS($parameters)->SendSMSResult; ?> لطفا راهنمایی کنید درستش کنم . یا آموزش کاملش رو قرار بدید. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، bahman_k گفته است : یه برنامه فروشگاه آنلاین دارم می خوام با استفاده از ارسال پیامک شماره همراه یوزر رو دریافت و ذخیره کنم داخل بانک آنلاین. گویا مهندس ایزدی قبلا آموزش کاملش و داخل انجمن گذاشتن که متاسفانه پیداش نکردم (در دسترس نبود). php بلد نیستم . این کد رو نوشتم که خطا میده : <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); extension = php_soap.dll //turn off the WSDL cache ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0"); $sms_client = new SoapClient('http://webservice.0098sms.com/service.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8')); $json = $_GET["json"]; if (get_magic_quotes_gpc()){ $json = stripslashes($json); } $jsall = array(); $jsall=json_decode($json, true); $jsone=$jsall[0]; $phone=$jsone["phone"]; $Code=$jsone["Code"]; $parameters['username'] = "wsms7489"; $parameters['password'] = "86***369"; $parameters['mobileno'] = $phone; $parameters['pnlno'] = "5000006360"; $parameters['text'] = "کد ورود شما به برنامه : "& $Code; $parameters['isflash'] =false; echo $sms_client->SendSMS($parameters)->SendSMSResult; ?> لطفا راهنمایی کنید درستش کنم . یا آموزش کاملش رو قرار بدید. ممنونم سلام.. این شاید کمکتون کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman_k 3
یه برنامه فروشگاه آنلاین دارم می خوام با استفاده از ارسال پیامک شماره همراه یوزر رو دریافت و ذخیره کنم داخل بانک آنلاین.
گویا مهندس ایزدی قبلا آموزش کاملش و داخل انجمن گذاشتن که متاسفانه پیداش نکردم (در دسترس نبود).
php بلد نیستم . این کد رو نوشتم که خطا میده :
لطفا راهنمایی کنید درستش کنم . یا آموزش کاملش رو قرار بدید. ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.