[email protected] 3 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام دوستان من از کتابخانه پیکاسو استفاده می کنم وقتی عکس دان میشه آیا میشه کاری کرد که بالای عکس رنگ سفید ایمیج ویو بره و اندازه ایمیج ویو متناسب با عکس در بیاد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 24 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : تو خود پیکاسو که نی کجا باید روی centercrop بزارم تو scriptdesigner که نیست داداش از دیزاینر اسکریپت که نباید استفاده کنی Picasso1.LoadUrl("YourSite.com/picture.jpg").Resize(ImageWidth,ImageHeight).CenterCrop.IntoImageView(ImageView1) اینجوری باید از متد CenterCrop استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 3 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : سلام دوستان من از کتابخانه پیکاسو استفاده می کنم وقتی عکس دان میشه آیا میشه کاری کرد که بالای عکس رنگ سفید ایمیج ویو بره و اندازه ایمیج ویو متناسب با عکس در بیاد؟؟؟ باید اسکیل رو روی centercropبزارید عزیز. تو خود پیکاسو هم فک کنم باشه دستور centercrop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 4 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : باید اسکیل رو روی centercropبزارید عزیز. تو خود پیکاسو هم فک کنم باشه دستور centercrop تو خود پیکاسو که نی کجا باید روی centercrop بزارم تو scriptdesigner که نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : داداش از دیزاینر اسکریپت که نباید استفاده کنی Picasso1.LoadUrl("YourSite.com/picture.jpg").Resize(ImageWidth,ImageHeight).CenterCrop.IntoImageView(ImageView1) اینجوری باید از متد CenterCrop استفاده کنی دیشب بعد اینکه جواب دادم به ذهنم اومد ولی اون موقع تو رخت خواب بودم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 3
سلام دوستان من از کتابخانه پیکاسو استفاده می کنم وقتی عکس دان میشه آیا میشه کاری کرد که بالای عکس رنگ سفید ایمیج ویو بره و اندازه ایمیج ویو متناسب با عکس در بیاد؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.