دوستان من یک برنامه خیلی ساده ساختم از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردم فقط از متد file پیشفرض خود بیسیک..که میاد تمام پوشه هایی که توی حافظه داخلی گوشی هست رو توی یک لیست ویو نشون میده حالا مشکلاتی که داره اینه که 1 وقتی میرم توی یک پوشه دیگه که چندتا فایل توش هست اونا رو نشون نمیده 2 وقتی میرم توی یک پوشه و میخوام بیام بیرون برنامه کلا بسته میشه و باید از اول بازش کنی 3 چطوری این قابلیت رو اضافه کنم که وقتی روی هر کدوم از پوشه ها نگه میداری بشه چندتا عملیات مثل حذف پوشه یا کپی و انتقال اون پوشه یا فایل رو انجام داد 4 وقتی که فایلایی مثل عکس و اهنگ توی حافظه داخلی هست رو وقتی میزنی روشون برنامه بازشون کنه یا اون پنجره ای باز بشه که انتقال بده مثلا به موزیک پلیر پیشفرض خود گوشی ببخشید که زیاد شد ولی توی انجمن جای چنین اموزش کاربردی خالیه...کدها رو هم پایین میذارم لطفا راهنمایی کنید.. ممنون
سوال
pooriya 0
دوستان من یک برنامه خیلی ساده ساختم از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردم فقط از متد file پیشفرض خود بیسیک..که میاد تمام پوشه هایی که توی حافظه داخلی گوشی هست رو توی یک لیست ویو نشون میده حالا مشکلاتی که داره اینه که 1 وقتی میرم توی یک پوشه دیگه که چندتا فایل توش هست اونا رو نشون نمیده 2 وقتی میرم توی یک پوشه و میخوام بیام بیرون برنامه کلا بسته میشه و باید از اول بازش کنی 3 چطوری این قابلیت رو اضافه کنم که وقتی روی هر کدوم از پوشه ها نگه میداری بشه چندتا عملیات مثل حذف پوشه یا کپی و انتقال اون پوشه یا فایل رو انجام داد 4 وقتی که فایلایی مثل عکس و اهنگ توی حافظه داخلی هست رو وقتی میزنی روشون برنامه بازشون کنه یا اون پنجره ای باز بشه که انتقال بده مثلا به موزیک پلیر پیشفرض خود گوشی ببخشید که زیاد شد ولی توی انجمن جای چنین اموزش کاربردی خالیه...کدها رو هم پایین میذارم لطفا راهنمایی کنید.. ممنون
Sub Globals
Private ListView1 As ListView
Dim list1 As List
Dim string1 As String
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("L1")
ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER
ListView1.SingleLineLayout.Label.Color = Colors.Red
string1 = File.DirRootExternal
list1 = File.ListFiles(File.DirRootExternal)
For i = 0 To list1.Size -1
ListView1.AddSingleLine(list1.Get(i))
Next
End Sub
Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
Dim string2 As String
string2 = Value
If string2.Contains(".") = False Then
Dim list2 As List
string1 = string1 &"/"& Value
list2 = File.ListFiles(string1)
ListView1.Clear
For i = 0 To list2.Size -1
ListView1.AddSingleLine(list1.Get(i))
Next
Else
If string2.EndsWith(".mp3") Then
Else
ToastMessageShow("unsupported", True)
End If
End If
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.