alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام نمیدونم چرا دیتا بیس من روی گوشی هایی که SD ندارن باز نمیشه و خطای cant open dadabaseException میده کد خطا 14 اینم کد کپی فایل است If File.Exists (File.DirInternal ,"Ybooks.db3")= false Then File.Copy(File.DirAssets ,"Ybooks.db3", File.DirInternal ,"Ybooks.db3") End If جالبه روی گوشی خودم اجرا میشه اما بعضی گوشی ها ارور میده .. فکری بنظرتون میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود اولا که عجب دوما بیا از Try Catch استفاده کن توی Try همین کدی که تعریف کردی رو بزار توی Catch هم همین کد فقط به جای عبارات DirInternal بیا از DirRootExternal استفاده کن *fekr* پسوند فایلی که میخواد کپی بشه هم به جای db و db3 و ... بیا مثلا بزار iz یا همچین پسوند هایی که کسی شک نکنه *fekr* توی یک فولدر جداگونه هم اگه بسازی که دیگه چه بهتر *like* تست کن خبر بده *herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون این راه رو استفاده کردم و روی گوشی کسی زدم جواب داد البته نمیدونم روی گوشی اون چواب میده یا ممکنه بازم جایی جواب نده در هر صورت ممنون .. در مورد اسم فایل هم چون چیز مهمی توش نیست اسمو عوض نکرده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون این راه رو استفاده کردم و روی گوشی کسی زدم جواب داد البته نمیدونم روی گوشی اون چواب میده یا ممکنه بازم جایی جواب نده در هر صورت ممنون .. در مورد اسم فایل هم چون چیز مهمی توش نیست اسمو عوض نکرده . خواهش میکنم. ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاد :-d لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سلام
نمیدونم چرا دیتا بیس من روی گوشی هایی که SD ندارن باز نمیشه و خطای cant open dadabaseException میده کد خطا 14
اینم کد کپی فایل است
If File.Exists (File.DirInternal ,"Ybooks.db3")= false Then
File.Copy(File.DirAssets ,"Ybooks.db3", File.DirInternal ,"Ybooks.db3")
End If
جالبه روی گوشی خودم اجرا میشه اما بعضی گوشی ها ارور میده .. فکری بنظرتون میاد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.