mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ با سلام میخواستم ببینم ممکنه از تو ی سرویس تشخیص بدیم کیبورد گوشی بازه یا ن؟تو نرم افزار خودم منظورم نیس. منظورمم گوش دادن به تایپ کلمات نیس چون میدونم نمیشه فقط میخوام ببینم کیبورد بازه یا ن اکشن خاصی نداره ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : چ جالب.مشتاقانه منتظرمم خدمت شما. برین کیفشو ببرین کتابخونه رو دانلود کنید و تیکشو بزنید. و به صورت زیر استفاده کنید. Dim pr As PersianKeyBoard If pr.isKeboardOpen Then Log("keyboard is open") Else Log("keyboard is close") End If PersianKeyBoard_V1.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : میخواین بدونین کیبورد بازه یا میخواین هر وقت باز شد بفهمین که باز شده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ فک کنید من ی سرویسی دارم هر دودقیقه فعال میشه میخوام همون موقع چک کنه ببینه بازه یا ن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 35 دقیقه قبل، mahdi tahan گفته است : فک کنید من ی سرویسی دارم هر دودقیقه فعال میشه میخوام همون موقع چک کنه ببینه بازه یا ن این کار فقط با حقه زدن به کلاس InputMethodManager انجام میشه. تا آخر شب حقه رو میزنم بهش الان دستم بنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ چ جالب.مشتاقانه منتظرمم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اقای شاهپیری کولاک کردی واقعا دمت گرم.خیلی عالی بودددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
میخواستم ببینم ممکنه از تو ی سرویس تشخیص بدیم کیبورد گوشی بازه یا ن؟تو نرم افزار خودم منظورم نیس.
منظورمم گوش دادن به تایپ کلمات نیس چون میدونم نمیشه
فقط میخوام ببینم کیبورد بازه یا ن
اکشن خاصی نداره ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.