Mralihjz 0 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام من یه pager درست کردم اینم سورس کد ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم هیچ چیزی تو صفحه نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، Mralihjz گفته است : سلام من یه pager درست کردم اینم سورس کد ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم هیچ چیزی تو صفحه نیست سلام و درود. دوست عزیز تو حلقه چرا دستور return میزارید؟ این مباحث پایه و بیس رو حتما کار کنید بعد برید سراغ مباحث پیشرفته. دستور return حلقه رو بریک میکنه و کدهای بعدش اجرا نمیشه. مستقیم میره سراغ کدهای بعد حلقه. حلقه رو به شکل زیر بنویسید. For i=0 To panel.Length-1 panel(i).Initialize("") Dim bitmap As BitmapDrawable Select i Case 0 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image1.jpg")) Case 1 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image2.jpg")) Case 2 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image3.jpg")) End Select panel(i).Background=bitmap contin.AddPage(panel(i),"") Next و در ضمن یه مطلب دیگه توی ریسورس فایلها رو بانام فارسی نزارید حتما انگلیسی باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mralihjz 0 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 21 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. دوست عزیز تو حلقه چرا دستور return میزارید؟ این مباحث پایه و بیس رو حتما کار کنید بعد برید سراغ مباحث پیشرفته. دستور return حلقه رو بریک میکنه و کدهای بعدش اجرا نمیشه. مستقیم میره سراغ کدهای بعد حلقه. حلقه رو به شکل زیر بنویسید. For i=0 To panel.Length-1 panel(i).Initialize("") Dim bitmap As BitmapDrawable Select i Case 0 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image1.jpg")) Case 1 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image2.jpg")) Case 2 bitmap.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"image3.jpg")) End Select panel(i).Background=bitmap contin.AddPage(panel(i),"") Next و در ضمن یه مطلب دیگه توی ریسورس فایلها رو بانام فارسی نزارید حتما انگلیسی باشه. return گذاشتم چون وقتی میرفتم تو برنامه ارور میداد میومد بیرون این کد شما هم اجرا کردم بازم ارور داد از برنامه اومد بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mralihjz 0
سلام من یه pager درست کردم اینم سورس کد ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم هیچ چیزی تو صفحه نیست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.