v0126 0 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۹ سلام خسته نباشید دوستان بنده رویداد کلیک up رو برای یکی از دکمه هام تعریف کردم اما متاسفانه این رویداد هم هنگامه که روی دکمه down میکنم اتفاق میفته و هم هنگامی که انگشتمو برمیدارم در صورتی فقط باید زمانی که انگشتمو از روی دکمه برمیدارم اتفاق بیفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، v0126 گفته است : بفرمایید ، طبق این کد باید وقتی که انگشتمو از دکمه برمیدارم لوگ بده اما زمانی که انگشتمو میذارم رو دکمه یدونه لوگ up میده زمانی هم که برمیدارم بازم یدونه لوگ up میده در صورتی که باید فقط یدونه لوگ بده اونم زمانی که انگشتمو برمیدارم از دکمه این راهش نیست دوست عزیز. باید از رویداد تاچ استفاده کنید. از کتابخونه GestureDetector استفاده کنید و به شکل زیر استفاده کنید Dim gs As GestureDetector gs.SetOnGestureListener(Button1,"gs") Private Sub gs_onTouch(Action As Int, X As Float, Y As Float, MotionEvent As Object) If Action=0 Then Log("ACTION_DOWN") Else If Action=1 Then Log("ACTION_UP") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۹ در 12 دقیقه قبل، v0126 گفته است : سلام خسته نباشید دوستان بنده رویداد کلیک up رو برای یکی از دکمه هام تعریف کردم اما متاسفانه این رویداد هم هنگامه که روی دکمه down میکنم اتفاق میفته و هم هنگامی که انگشتمو برمیدارم در صورتی فقط باید زمانی که انگشتمو از روی دکمه برمیدارم اتفاق بیفته سلام. لطفا کدهاتونو قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
v0126 0 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ Sub btnfa_Up Log("up") End Sub بفرمایید ، طبق این کد باید وقتی که انگشتمو از دکمه برمیدارم لوگ بده اما زمانی که انگشتمو میذارم رو دکمه یدونه لوگ up میده زمانی هم که برمیدارم بازم یدونه لوگ up میده در صورتی که باید فقط یدونه لوگ بده اونم زمانی که انگشتمو برمیدارم از دکمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
v0126 0 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۹ بسیار ممنون به درستی کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
v0126 0
سلام خسته نباشید دوستان
بنده رویداد کلیک up رو برای یکی از دکمه هام تعریف کردم اما متاسفانه این رویداد هم هنگامه که روی دکمه down میکنم اتفاق میفته و هم هنگامی که انگشتمو برمیدارم در صورتی فقط باید زمانی که انگشتمو از روی دکمه برمیدارم اتفاق بیفته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.