mehran7880 33 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشید من تو برنامه ام یه خطا میده که باید Label رو هدفهشمهظث کنی. لطفا منو راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود لیبل رو دستی ساختین یا با کد؟ label1.Initialize ="" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بصورت دستی ساختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه از دیزاینر ساختی Private label1 as label اگه منظورت چیزه دیگس توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینو که من تعریف کردم ولی بازم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من شما بیا اینیشیالیز کن لیبل رو : Label1.Initialize("Label1") کد بنده رو کپی پیست نکنید شاید کلمه ای رو اشتباه نوشته باشم بهتره که دستی بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خسته نباشید
من تو برنامه ام یه خطا میده که باید Label رو هدفهشمهظث کنی.
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.