حمید زارع 331 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 با سلام لطفا راهنمایی بفرمایید من چطور میتونم یه Sub بنویسم و توی هر اکتیویتی که خواستم بتونم صداش کنم مثلا این کارا رو انجام بده Sub GetMSG(Str as string) as String msgbox(Str,"Test") va ela akhar End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 public sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 از طریق Public تعریف کردن و CallSub کردن اون در Activity های دیگر *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 میشه یه مثال خیلی ساده بزنید که Sub رو صدا بزنیم و مقدار هم بگیره مثلاً یه مقدار بگیره و با مسیج باکس نشون بده یا ... ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 یکم سرچ کن نقل قول از مجید آرتا سلام خوب میدونید واسه ساخت تابع یا متد باید از کلمه کلیدی Sub استفاده کرد و اینجا ما چندتا تابع CallSub داریم.ببینید از این تابع زمانی استفاده میشه که شما بخواهید یک مفدار رو از یک اکتیویتی دیگه بگیرید و یا تفییر بدید. مثال میزنم این کد اکتیویتی اصلی من : [/b]Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub MySub(Arg1 As Int , Arg2 As Int ) Dim Result As Double Result = (Sqrt(Arg1)*2)+Logarithm(Arg2,2)/2 Msgbox("Result :"&Result,"") End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Ac2) End Sub[b] و اینم کد اکتیویتی دوم بنده : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click CallSubDelayed3(Main,"MySub",4,16) End Su ببین من توی اکتیویتی اول یک تابع تعریف کردم.تابع خاصی نیست میاد فقط 2 تا عدد میگیره از یکیش جذر میگیره و از یکی لگاریتم کاری به اینا نداریم.من فقط میخام Arg1 و Arg2 رو از طریق اکتیویتی دوم مقدار بدم و مقدارشو ببینم همین و اومدم کد های بالا رو نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سلام من عین همین کار رو انجام میدم ولی این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 CallSubDelayed2(Main,"GetFullSubjectName",TblSubjects.GetValue(2,Row)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 تو SUB رو تو یه کلاس جدید مثلا به نام a بزن و بعد: dim new as aa.namesub(harchi) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 من یه کلاس با نام MyClass تعریف کردم : Sub Class_Globals Public FullName As String Dim PID As Int Dim Title As StringEnd Sub Public Sub Initialize End Sub Public Sub GetFullName(id As Int) Main.CUR=Main.SQLACC.ExecQuery("select * from subjects where IsCost=1") Main.Cur.Position=0 Do While Main.Cur.GetString("ParentID")<>0 Main.Cur=Main.SQLACC.ExecQuery("select * from Subjects where Id='"&id&"'") PID=Main.Cur.GetString("ParentID") Title=Main.Cur.GetString("Title") FullName=FullName & " " & Title id=PID LoopEnd Sub بعد اونو به این شکل صدا زدم : Dim ABC As MyClass ABC.GetFullName(9) Msgbox(ABC.FullName,"") ولی باز هم خطا میده !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلاممن عین همین کار رو انجام میدم ولی این خطا رو میده آقا کسی نمیدونه این خطا واسه چیه !!!!!!!؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.