مرتضی عباسیان 0 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۹ سلام به همه اساتید سوالی دارم در مورد نحوه ارتباط نرم افزاری که نوشتم با مودم و پرت 23 از طریق اینترنت... ip استاتیک دارم و روی پرت 23 اطلاعات arduino ارسال میشه... که میخوام با نرم افزاری که با b4a نوشتم دریافت و ارسال کنم... کسی میتونه راهنمایی کنه... ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، مرتضی عباسیان گفته است : سلام به همه اساتید سوالی دارم در مورد نحوه ارتباط نرم افزاری که نوشتم با مودم و پرت 23 از طریق اینترنت... ip استاتیک دارم و روی پرت 23 اطلاعات arduino ارسال میشه... که میخوام با نرم افزاری که با b4a نوشتم دریافت و ارسال کنم... کسی میتونه راهنمایی کنه... ممنونم ارتباط با پورتها توی اندروید از طریق سوکت هست عزیز. با سوکت به پورت مورد نظر کانکت شید و داده هاتونو دریافت و ارسال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مرتضی عباسیان 0
سلام به همه اساتید
سوالی دارم در مورد نحوه ارتباط نرم افزاری که نوشتم با مودم و پرت 23 از طریق اینترنت...
ip استاتیک دارم و روی پرت 23 اطلاعات arduino ارسال میشه... که میخوام با نرم افزاری که با b4a نوشتم دریافت و ارسال کنم...
کسی میتونه راهنمایی کنه...
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.