ali mo 264 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۹ سلام و درود خدمت همه دوستان اقا بهترین روش خواندن اطلاعات از روی یک سایت چیه مثلا قیمت دلار می خوایم از روی سایت بخونیم ؟ (من قبلا کل سایت دانلود می کردم با ریجکس اطلاعاتمو از داخلش بر می داشتم ولی این فک کنم راه درستی نباشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ استفاده از جیسون بنظرم بهترین راهه و باید api داشته باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : استفاده از جیسون بنظرم بهترین راهه و باید api داشته باشی مرسی نه سمت سایت api نیست پس فک کنم همون دانلود سایت و ریجکس کردنش باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام و درود خدمت همه دوستان
اقا بهترین روش خواندن اطلاعات از روی یک سایت چیه مثلا قیمت دلار می خوایم از روی سایت بخونیم ؟
(من قبلا کل سایت دانلود می کردم با ریجکس اطلاعاتمو از داخلش بر می داشتم ولی این فک کنم راه درستی نباشه)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.