mostafaHD 44 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.برنامه ای ساختم که روی هر ایتم لیست ویوو کلیک کنیم یه جدول دیگه رو توی همون لیست ویوو لود کنه. اما ارور میده کلی دستکاریش کردم اما چیزی دستگیرم نشد. سورس و دیتابیس رو پیوست کردم. Modem Config.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود اینجوری بعید میدونم جواب بگیرید چون خیلی ها وقت دانلود سورس و بررسی کدها رو ندارن. خیلی از مشکلات رو از روی خطا هم میشه مشخص کرد که عیبشون چیه و راهنمایی کرد. سوال خودتون رو کامل مطرح کنید چه خطایی میده؟ کدوم قسمت از کد نویسی رو خطا میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زمان اجرا: If File.Exists(File.DirInternal,"database.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db") End If SQL1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False) cr = SQL1.ExecQuery("select modem from modemlist") For i = 0 To cr.rowcount -1 cr.Position = i ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("pyekan.ttf") ListView1.AddSingleLine(cr.GetString("name")) Next Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM "&Value) For i = 0 To cr.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine(cr.GetString("model")) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب مشکل مشخص شد داره میگه جدولی به اسم modemlist وجود نداره ! دقت کنید ببینید نام جدول رو به چه صورت نوشتید؟ دستورات دیتابیس به حروف کوچک و بزرگ هم حساس هستند !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تغییر بده If File.Exists(File.DirInternal,"database.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db") End If SQL1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False) cr = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM modemlist") For i = 0 To cr.rowcount -1 cr.Position = i ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("pyekan.ttf") ListView1.AddSingleLine(cr.GetString("modem")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafaHD 44
سلام.برنامه ای ساختم که روی هر ایتم لیست ویوو کلیک کنیم یه جدول دیگه رو توی همون لیست ویوو لود کنه.
اما ارور میده کلی دستکاریش کردم اما چیزی دستگیرم نشد.
سورس و دیتابیس رو پیوست کردم.
Modem Config.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.