d4niyal2 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ سلام خدمت تمام کاربران سایت یه جایی برنامه که دارم می نویسم نیاز به راهتمایی دارم برنامه حسابداری هست و تیاز هست فاکتور کاربرا به پوش نوتیفیکشن ارسال بشه به اندروید کاربرا و یه قسمت پیام هم هست اینو ار چه سرویس استفاده کنم بهتر firebase گوگل ؟ یا تو services اندروید بزارم چک کنه بعد اگه فاکتور یا پیام جدید داشت چجوری تو گوشی ذخیره کنم دیتابیس لوکال ایجاد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، d4niyal2 گفته است : سلام خدمت تمام کاربران سایت یه جایی برنامه که دارم می نویسم نیاز به راهتمایی دارم برنامه حسابداری هست و تیاز هست فاکتور کاربرا به پوش نوتیفیکشن ارسال بشه به اندروید کاربرا و یه قسمت پیام هم هست اینو ار چه سرویس استفاده کنم بهتر firebase گوگل ؟ یا تو services اندروید بزارم چک کنه بعد اگه فاکتور یا پیام جدید داشت چجوری تو گوشی ذخیره کنم دیتابیس لوکال ایجاد کنم فایربیس گزینه بهتری هست و خیلی از محدودیتا رو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
d4niyal2 0
سلام خدمت تمام کاربران سایت
یه جایی برنامه که دارم می نویسم نیاز به راهتمایی دارم
برنامه حسابداری هست و تیاز هست فاکتور کاربرا به پوش نوتیفیکشن ارسال بشه به اندروید کاربرا و یه قسمت پیام هم هست
اینو ار چه سرویس استفاده کنم بهتر
firebase گوگل ؟
یا تو services اندروید بزارم چک کنه
بعد اگه فاکتور یا پیام جدید داشت چجوری تو گوشی ذخیره کنم دیتابیس لوکال ایجاد کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.