sganji 678 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام با یه آموزش تصویری و توپ و رایگان در خدمت شما هستیم! تو این آموزش یاد میگیریم که چطوری کد QR یا هر کدی رو اسکن کنیم... لینک دانلود برای فایل فشرده رمز نذاشتم راحت باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام آقا سپهر میشه توضیح بدی که چطور بایداون عناوین رو از اول نتیجه برداریم ؟ چون وقتی اسکن میکنم و نتیجه نمایش داده میشه جلوی آیتم ها عنوان انگلیسیشون نوشته که خیلی جالب نیست . title و tel و ...... و سوال بعدی اینکه چطور میشه که اگر مثلا توی نتیجه آدرس سایت بود با کلیک روش بره سایت رو باز کنه . اگه ایمیل بود باز کلیک روش بره ایمیل بفرسته . اگه شماره تلفن بود با کلیک کردن روش بره ذخیرش کنه توی مخاطبین ؟ اگر اینا رو هم توضیح بدی واقعا ممنونت میشم . چون خیلی گشتم واسه رسیدن ب این جوابا ولی هیچی پیدا نکردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اینو بررسی کن به صورت لاگ گذاشتم پسورد : basic4android.org ZX demo.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سورسی که دادی رو خودم گذاشتم توی انجمن . اون بدردم نمی خوره . من دقیقا همین چیزی رو که بالا توضیح دادم نیاز دارم . هیچ جا هم پیدا نمیکنم . اگه دوستان راهنمایی کنن واقعا ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ خوب برادر این دقیقا همونکارو میکنه دیگه شما یه Qr بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ راستش من متوجه منظور شما نمیشم . ببینیدد این سورس فقط توی یه مسیج باکس نتیجه رو نشون میده اون هم قبل از هر مورد کلی نوشته اضافه میزاره . این بدرد نمیخوره . ببینید من بالا هم گفتم می خوام به این شکل باشه : (دوباره می نویسم نظرمو ) می خوام بدونم چطور بایداون عناوین رو از اول نتیجه برداریم ؟ چون وقتی اسکن میکنم و نتیجه نمایش داده میشه جلوی آیتم ها عنوان انگلیسیشون نوشته که خیلی جالب نیست . title و tel و ...... و سوال بعدی اینکه چطور میشه که اگر مثلا توی نتیجه آدرس سایت بود با کلیک روش بره سایت رو باز کنه . اگه ایمیل بود باز کلیک روش بره ایمیل بفرسته . اگه شماره تلفن بود با کلیک کردن روش بره ذخیرش کنه توی مخاطبین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ برای برداشتن عنوان ها باید از ریجکس استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ میگه : فایلی با این آدرس وجود ندارد. لطفا لینک را اصلاح نمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ میگه : فایلی با این آدرس وجود ندارد. لطفا لینک را اصلاح نمایید. فایل خیلی قدیمیه و از سرور پیکوفایل پاک شده متاسفانه صبر کنید کسی ک از قبل دانلود کرده بوده این فایلو اگه ببینن درخواستتونو دوباره واستون اپلود کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torist 10 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ لطغا آپلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ تاپیک قفل شد به این تاپیک مراجعه کنید : http://answercenter.ir/topic/10696-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AF%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86qr-code-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AA%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.