mahdi tahan 723 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۹ سلام دوستان غیر از کتابخانه net کتابخانه بهتری برای ارسال ایمیل با smtp هست؟ تو کتابخونه net تابع Initialize و sender چ فرقی دارن؟ اگ بخوایم با ایمیل اپلود کنم برای اینکه تا لحظه اخر قطع نشه(از لحاظ پردازش) چ راهی پیشنهاد میکنید؟اگ ترد خوبه چه کتابخونه ای مناسبه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : نسخه اخرشو میتونید اپلود کنید؟پیدا نکردمش Net_V1.8.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ در 15 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : سلام دوستان غیر از کتابخانه net کتابخانه بهتری برای ارسال ایمیل با smtp هست؟ تو کتابخونه net تابع Initialize و sender چ فرقی دارن؟ اگ بخوایم با ایمیل اپلود کنم برای اینکه تا لحظه اخر قطع نشه(از لحاظ پردازش) چ راهی پیشنهاد میکنید؟اگ ترد خوبه چه کتابخونه ای مناسبه؟ کتابخونه net کتابخونه خوبیه دوست عزیز. نسخه آخرش 1.8 رو داشته باشین و موردی توی ارسال من ندیدم. در صورتی که فایل همراه ایمیل میفرستین از کتابخونه asyncktask استفاده کنید برای آپلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۹ نسخه اخرشو میتونید اپلود کنید؟پیدا نکردمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
سلام دوستان غیر از کتابخانه net کتابخانه بهتری برای ارسال ایمیل با smtp هست؟
تو کتابخونه net تابع Initialize و sender چ فرقی دارن؟
اگ بخوایم با ایمیل اپلود کنم برای اینکه تا لحظه اخر قطع نشه(از لحاظ پردازش) چ راهی پیشنهاد میکنید؟اگ ترد خوبه چه کتابخونه ای مناسبه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.