AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خدمت مدیر انجمن ، من یه درخواست دارم اونم اینه که اگه وقتش رو دارید بخش مسابقات رو راه اندازی کنید تا دوستان برنامه نویس انجمن بتونن هر چند وقت یه بار خودشون رو محکی بزنن و هم یه رقابتی ایجاد کرده باشیم به نظر من هر ماه یه مسابقه کافیه جایزه هم میتونید از شرکت کننده ها بگیرید به نظر من خیلی ها میان واقعا هم نیاز هست به همچین محیط رقابتی من خودم تو مسابقات بیان شرکت کردم واقعا سوالاتش سخته ولی الگوی خوبیه برای شما ( البته اگه خواستید این بخش رو افتتاح کنید) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما یه بخش کاربر برتر ماه داشتیم که پرید*asabani* ولی فک کنم تو ذهن مدیرا باشه. میشه این قوانین رو گذاشت: 1 - حتما با بیسیک نوشته شده باشه 2 - برنامه در موضوعات فلان یا فلان (مثلا کتاب یا آموزش) و یا برنامه کاربری باشد (مثلا چت بلوتوث) 3- برنامه استاندارد باشه (قابل قبول برای مارکتها) 4- کپی از جایی نباشه و قبلا هم در جایی ارائه نشده باشه 5- بدون ایراد باشه (اندروید 2.3 به لالا اجرا بشه) دیگه همینا به مغزم رسید...*fekr* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.amir 10 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال به نظر من همچین چیزی به درد نمیخوره *akhii* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظرم به جای مسابقات بیایید نرم افزارهاتون رو ثبت کنید و در نمایشگاهها عرضه کنید تا هم فروش داشته باشید هم شناخته بشید بازار واقعی یک چیز دیگری است. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظر من این رقابت جنبه خوبی خواهد داشت ! ولی در صورتی که معیار های استانداردی برای سنجش وجود داشته باشه ! در ضمن یه جایزه ارزنده هم باید وجود داشته باشه ! (اخه کسی واسه هیچ نمیاد یه برنامه حرفه ایی درست کنه) مثلا یه ورودی هم داشته باشه مثلا 5 تومن ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ به نظر من یه طوری باشه که کاربر بیاد تو و چنتا سوال ازش پرسیده بشه و چند دقیقه وقت...بعدش هم یه محیط کدنویسی بهش داده بشه که کد هاش رو بنویسه. اینطوری که بگیم یه برنامه بسازید فایده نداره. آقای ایزدی بد نیست شما هم نظرتون رو بگید و بگید که برگزار خواهید کرد یا خیر؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ورژن جدید انجمن قرار بود دیشب راه اندازی بشه اما متاسفانه یک مشکل کوچیک پیش اومد و به امروز افتاد امید است که تا امشب راه اندازی بشه با توجه به افزایش کاربران انجمن شاهد تغییرات اساسی در انجمن خواهیم بود حتی تیم مدیریتی انجمن و خیلی از درجه های کاربری ها هم تغییر پیدا خواهند کرد !!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ورژن جدید انجمن قرار بود دیشب راه اندازی بشه اما متاسفانه یک مشکل کوچیک پیش اومد و به امروز افتادامید است که تا امشب راه اندازی بشه با توجه به افزایش کاربران انجمن شاهد تغییرات اساسی در انجمن خواهیم بود حتی تیم مدیریتی انجمن و خیلی از درجه های کاربری ها هم تغییر پیدا خواهند کرد !!! منتظر نسخه جدید انجمن هستم . 1 - گرافیک تغییر می کنه ؟؟؟ 2 - دسترسی به انجمن تا کی مسدود هست ؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اگه مسابقاتی هم قرار باشه برگزار بشه بهتره تابستون برگزار بشه چون خیلیا مثه بنده محصل هستند و درگیر امتحانات *inlove* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ منتظر نسخه جدید انجمن هستم .1 - گرافیک تغییر می کنه ؟؟؟ 2 - دسترسی به انجمن تا کی مسدود هست ؟؟ بله کلا همه چی تغییر میکنه فوقش برای 3-4 ساعت دسترسی رو میبندیم موقعی که میخواهیم سیتسم جدید رو اجرایی کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه...به نظر من رو گرافیک خیلی خیلی کار کنید...مسابقات هم بصورت ماهانه باشن. منتظر تغییرات هستیم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بله کلا همه چی تغییر میکنهفوقش برای 3-4 ساعت دسترسی رو میبندیم موقعی که میخواهیم سیتسم جدید رو اجرایی کنیم سلام بی صبرانه منتظریم ببینمیم چه شکلی میشه *r24* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.