snoorana 13 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ باسلام من با این اینتنت به صفحه برنامه ها میرم: dim in as intent in.Initialize("android.settings.MANAGE_APPLICATIONS_SETTINGS", "") StartActivity(in) حالا میخوام کاربر رو به صفحه دسترسی های برنامم انتقال بدم تا اجازه دسترسی بده مثل عکس زیر: لطفا بگید چه اینتنتی رو باید وارد کنم؟! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : کد هاتون رو بزارید ممنون درست شد محتوای پوشه EXTRA در SDK رو بروزرسانی کردم مشکل حل شد ممنون از راهنماییاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ در هم اکنون، snoorana گفته است : باسلام من با این اینتنت به صفحه برنامه ها میرم: dim in as intent in.Initialize("android.settings.MANAGE_APPLICATIONS_SETTINGS", "") StartActivity(in) حالا میخوام کاربر رو به صفحه دسترسی های برنامم انتقال بدم تا اجازه دسترسی بده مثل عکس زیر: لطفا بگید چه اینتنتی رو باید وارد کنم؟! ممنون این امکان وجود نداره دوست عزیز. شما فقط میتونید صفحه برنامه رو باز کنید و از اونجا گزینه دسترسی ها رو کاربر باید دستی کلیک کنه. امکان اینکه مستقیما به صفحه دسترسی برید نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ خب به صفحه تنظیمات برنامم چطور باید برم؟ و اینکه بعدش چطور باید چک کنم ببینم کاربر اجازه داده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ در هم اکنون، snoorana گفته است : خب به صفحه تنظیمات برنامم چطور باید برم؟ و اینکه بعدش چطور باید چک کنم ببینم کاربر اجازه داده یا نه چرا از کتابخونه runtimePermisssion استفاده نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ در 50 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : چرا از کتابخونه runtimePermisssion استفاده نمیکنید؟ هرکاری کردم نشد، کامپایل میکنم موقع اجرای برنامه forseclose میده، ممنون میشم اگه از طریق یکی از راه حل ها مشکلمو حل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ در 25 دقیقه قبل، snoorana گفته است : هرکاری کردم نشد، کامپایل میکنم موقع اجرای برنامه forseclose میده، ممنون میشم اگه از طریق یکی از راه حل ها مشکلمو حل کنید خب موقعی که فورس استاپ میشه چه خطایی توی لاگ مینویسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، snoorana گفته است : هرکاری کردم نشد، کامپایل میکنم موقع اجرای برنامه forseclose میده، ممنون میشم اگه از طریق یکی از راه حل ها مشکلمو حل کنید حتما حتما باید sub زیر رو به برنامه اضافه کنید وگرنه خطا میده Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۹ این خطا رو میده main_activity_create (java line: 349) java.lang.NoSuchMethodError: No static method checkSelfPermission(Landroid/content/Context;Ljava/lang/String;)I in class Landroid/support/v4/content/ContextCompat; or its super classes (declaration of 'android.support.v4.content.ContextCompat' appears in /data/app/b4a.example.runtime-CcLwYlCuW2bxkRYQiCVw0g==/base.apk) at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.Check(RuntimePermissions.java:73) at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.CheckAndRequest(RuntimePermissions.java:97) at b4a.example.runtime.main._activity_create(main.java:349) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:213) at b4a.example.runtime.main.afterFirstLayout(main.java:105) at b4a.example.runtime.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.runtime.main$WaitForLayout.run(main.java:83) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:789) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:98) at android.os.Looper.loop(Looper.java:164) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6944) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.Zygote$MethodAndArgsCaller.run(Zygote.java:327) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1374) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، snoorana گفته است : این خطا رو میده main_activity_create (java line: 349) java.lang.NoSuchMethodError: No static method checkSelfPermission(Landroid/content/Context;Ljava/lang/String;)I in class Landroid/support/v4/content/ContextCompat; or its super classes (declaration of 'android.support.v4.content.ContextCompat' appears in /data/app/b4a.example.runtime-CcLwYlCuW2bxkRYQiCVw0g==/base.apk) at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.Check(RuntimePermissions.java:73) at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.CheckAndRequest(RuntimePermissions.java:97) at b4a.example.runtime.main._activity_create(main.java:349) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:213) at b4a.example.runtime.main.afterFirstLayout(main.java:105) at b4a.example.runtime.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.runtime.main$WaitForLayout.run(main.java:83) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:789) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:98) at android.os.Looper.loop(Looper.java:164) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6944) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.Zygote$MethodAndArgsCaller.run(Zygote.java:327) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1374) کد هاتون رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
snoorana 13
باسلام
من با این اینتنت به صفحه برنامه ها میرم:
dim in as intent in.Initialize("android.settings.MANAGE_APPLICATIONS_SETTINGS", "") StartActivity(in)
حالا میخوام کاربر رو به صفحه دسترسی های برنامم انتقال بدم تا اجازه دسترسی بده مثل عکس زیر:
لطفا بگید چه اینتنتی رو باید وارد کنم؟!
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.