rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۹ سلام عزیزان من یک اکتیویتی دارم به اسم actSunGroup که برای نمایش مطالب دیتابیس است اما یک ادیت تکست برای جستجو در یک اکتیویتی دیگر به اسم actGroup دارم که نتایج جستجو را در اکتیویتی actSunGroup نمایش میده یعنی وقتی کاربر جستجو کرد اکتیویتی actSunGroup که برای نمایش مطالب دیتابیس است نتایج جستجو را هم نمایش میده تا اینجا همه چه درست کار میکنه اما مشکل این جاست که وقتی یک بار جستجو انجام بیدی دیگه از اون به بعد در actGroup روی هر موضع که کلیک کنی به جای این که مطالب اون موضع را نمایش بده همون نتایج جستجو را نمایش میده اما قبل از اینکه جستجو انجام بیدی درست کار می کنه بیبخشید طولانی شد If search.IsInitialized =True Then list1 = search lblGroup.Text = "نتیجه جستجو" Else list1 = db.listsubGroup(vGroupName) lblGroup.Text = vGroupName 'رویداد کلیک های موضع در اکتیویتی اکت گروپ Sub subGroupShow_Click Dim v1 As View v1 = Sender actSunGroup.vGroupName = v1.Tag StartActivity(actSunGroup) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۹ کسی نیست کمکم کنه دو هفته ای است که درگیر این مشکل هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
trzm1989 11 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۹ سلام سوالتون یکم گنگه ولی خب اگه میخواین توی دیتابیس آنلاین جستجو کنین یا افلاین و توی لیست نیازی به اکتیویتی نیست میتونین تو همون اکتیویتی قبلی جستجو رو انجام بدین. یکم برای کاری که میخواین کنین بیشتر توضیح میدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rohullah guwhaei 0
سلام عزیزان
من یک اکتیویتی دارم به اسم actSunGroup که برای نمایش مطالب دیتابیس است
اما یک ادیت تکست برای جستجو در یک اکتیویتی دیگر به اسم actGroup دارم
که نتایج جستجو را در اکتیویتی actSunGroup نمایش میده
یعنی وقتی کاربر جستجو کرد اکتیویتی actSunGroup که برای نمایش مطالب دیتابیس است نتایج جستجو را هم نمایش میده
تا اینجا همه چه درست کار میکنه
اما مشکل این جاست که وقتی یک بار جستجو انجام بیدی دیگه از اون به بعد در actGroup روی هر موضع که کلیک کنی به جای این که مطالب اون موضع را نمایش بده
همون نتایج جستجو را نمایش میده
اما قبل از اینکه جستجو انجام بیدی درست کار می کنه
بیبخشید طولانی شد
If search.IsInitialized =True Then list1 = search lblGroup.Text = "نتیجه جستجو" Else list1 = db.listsubGroup(vGroupName) lblGroup.Text = vGroupName 'رویداد کلیک های موضع در اکتیویتی اکت گروپ Sub subGroupShow_Click Dim v1 As View v1 = Sender actSunGroup.vGroupName = v1.Tag StartActivity(actSunGroup) End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.