farshid91 3 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ سلام دوستان میخواستم کلید شناوری رو طراحی کنم که در تایمی مشخصی که براش ایجاد میکنیم روی یه آیکن سایت کلیک کنه مثلا روی باتن دانلود یه سایت ساعت 24 کلیک شه اتوماتیک ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ منظورت از شناور چیه دقیق؟ینی تو محیط نرم افزار خودت میخوای کلیک انجام بشه؟یا میخوای تو محیط گوشی؟ برا دانلود ی سایت نیاز به کلید شناور نیست.باید تو سرویس اینکارو انجام بدی و همچنین از الارم منیجر استفاده کنی که بگی ساعت 24 سرویس اجرا بشه و دانلود کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid91 3 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ در 10 دقیقه قبل، mahdi tahan گفته است : منظورت از شناور چیه دقیق؟ینی تو محیط نرم افزار خودت میخوای کلیک انجام بشه؟یا میخوای تو محیط گوشی؟ برا دانلود ی سایت نیاز به کلید شناور نیست.باید تو سرویس اینکارو انجام بدی و همچنین از الارم منیجر استفاده کنی که بگی ساعت 24 سرویس اجرا بشه و دانلود کنه توی محیط گوشی باشه عذر میخوام سمپلی دارید؟ مثلا میخوام تو یه تایم مشخص روی یه لینک کلیک شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ بعید میدونم همچین امکانی باشه یا اگ باشه بدون روت ممکن باشع یا اینکه تو بیسیک حداقل ندیدم شاید بشه با Accessibility ی کارایی کرد ولی اون چیزی که میخوای بعیده راهش همونه که گفتم تو سرویس باید کارتو انجام بدی ولی این چیزا تو ویندوز به راحتی انجام میشه و حتی میشه ی ربات درست کنی و کارایی که میگی رو بزنامه ریزی کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid91 3
سلام دوستان
میخواستم کلید شناوری رو طراحی کنم که در تایمی مشخصی که براش ایجاد میکنیم روی یه آیکن سایت کلیک کنه مثلا روی باتن دانلود یه سایت ساعت 24 کلیک شه اتوماتیک
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.