قصد دارم یه پنل دلخواه درست کنم و به تعداد دلخواه از اون پشت سر هم درست کنم مثل یه لیست ویو و کم کم توسعه اش بدم
یه قطعه کد پیدا کردم که بصورت ابتدایی این کار رو انجام میده منتهی لیستم اسکرول نشد
تصویر و کدهها رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید دو لایوت دارم که اولی فقط اسکرول هست بعدی هم برا ساخت پنل استفاده شده که در وسط کدها فراخوانی میشه
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Layout")
Log( GetDeviceLayoutValues)
Dim stop As Int = 0
Dim a1(8) As String
sv1.Panel.Color= Colors.Blue
a1 = Array As String("0","1","2","3","4","5","6","7")
For i=0 To a1.Length-1
Dim p1 As Panel
p1.Initialize("")
p1.LoadLayout("pop")
sv1.Panel.AddView(p1,0,stop,100%x,200dip)
sv1.FullScroll ( True)
stop = stop + 220dip
EditText1.Text=i
Next
سوال
est931 6
سلام
قصد دارم یه پنل دلخواه درست کنم و به تعداد دلخواه از اون پشت سر هم درست کنم مثل یه لیست ویو و کم کم توسعه اش بدم
یه قطعه کد پیدا کردم که بصورت ابتدایی این کار رو انجام میده منتهی لیستم اسکرول نشد
تصویر و کدهها رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید دو لایوت دارم که اولی فقط اسکرول هست بعدی هم برا ساخت پنل استفاده شده که در وسط کدها فراخوانی میشه
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout") Log( GetDeviceLayoutValues) Dim stop As Int = 0 Dim a1(8) As String sv1.Panel.Color= Colors.Blue a1 = Array As String("0","1","2","3","4","5","6","7") For i=0 To a1.Length-1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("pop") sv1.Panel.AddView(p1,0,stop,100%x,200dip) sv1.FullScroll ( True) stop = stop + 220dip EditText1.Text=i Next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.