DexterFstone 396 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۹ سلام به همگی من یک پایگاه داده کارم که 3 تا ستون داره id و name و image حالا نیازه که روی پنلی که گفتم با for ایجاد بشه به ترتیب عکس های داخل پایگاه هم روی اون قرار بده اگه راهنمایی کنید ممنئن میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۹ خیلی ممنون مفید بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ پایگاه داده mysql یا sqlit? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
est931 6 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ این نمونه کد رو برا sqllite داشتم نمی دونم بدرتون میخوره یا نه ولی کلیات رو گفته "Dim Cursor As Cursor Cursor = SQL1.ExecQuery(""SELECT col1, col2 FROM table1"") For i = 0 To Cursor.RowCount - 1 Cursor.Position = i Log(Cursor.GetString(""col1"")) Log(Cursor.GetInt(""col2"")) Next" برا جدولی با دو ستون هست یه کرسر ساخته شده شمارنده از صفر شروه میکنه تا اخرین رکورد - 1 چون از صفر شروع شده یعنی به تعداد کل رکوردها مقدار i میره جلو و در هر شمارش موقعیت کرسر تغییر می کنه و یکی یکی رکوردها پشت سر گذاشته میشن در هر مرحله هم مقدار هر ردیف جدولتون چاپ میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام به همگی
من یک پایگاه داده کارم که 3 تا ستون داره id و name و image
حالا نیازه که روی پنلی که گفتم با for ایجاد بشه به ترتیب عکس های داخل پایگاه هم روی اون قرار بده اگه راهنمایی کنید ممنئن میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.