Majid.2019 4 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۹ سلام و خسته نباشید بر اساتید دوستان من یه مشکلی دارم داخل تیبلم در sql lite در برنامم بعضی وقتا حجم عددم اینقدر سنگین میشه داخل متغییر int جا نمیشه و من مبخوام این متغییر بزرگترش کنم ولی متاسفانه در sql lite بیشتر از int نداریم باید چیکار کنم تا متغییر بیشتری درون خودش جا بگیر ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۹ در 22 دقیقه قبل، Majid.2019 گفته است : سلام و خسته نباشید بر اساتید دوستان من یه مشکلی دارم داخل تیبلم در sql lite در برنامم بعضی وقتا حجم عددم اینقدر سنگین میشه داخل متغییر int جا نمیشه و من مبخوام این متغییر بزرگترش کنم ولی متاسفانه در sql lite بیشتر از int نداریم باید چیکار کنم تا متغییر بیشتری درون خودش جا بگیر ممنون میشم کمکم کنید میتونید نوع فیلد رو text بزارید و موقه ورود عد رو به صورت استرینگ وارد کنید. برای دریافت هم میتونید استرینگ رو بگیرید و اونو به long تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Majid.2019 4
سلام و خسته نباشید بر اساتید
دوستان من یه مشکلی دارم داخل تیبلم در sql lite
در برنامم بعضی وقتا حجم عددم اینقدر سنگین میشه داخل متغییر int جا نمیشه
و من مبخوام این متغییر بزرگترش کنم ولی متاسفانه در sql lite بیشتر از int نداریم
باید چیکار کنم تا متغییر بیشتری درون خودش جا بگیر
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.