est931 6 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۹ سلام بهترین راهکار و کتابخونه برای کار با تگ html چی هست مثلا نیاز دارم در یک صفحه وب تمام تگهایی رو که با ای دی یا کلاس یا نام مشخصی هست به برنامه بیارم و با یک حلقه for در مولتی پنل نمایش بدم b4a چع کتابخونه هایی برای این کار داره سرچ که کردم اینها رو دیدم jSoup JTidy WebViewExtras کدوم مناسبتر و بهتر هست ؟ از جاوا اسکریپت هم مستقیم میشه در کدها استفاده کرد و برای این کار بدرد میخوره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
est931 6 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۹ سلام عزاداری هاتون قبول بعد تست چند کتابخونه WebViewExtras رو بهتر از بقیه دیدم فقط یک مشکل من با افزونه savepage we فایرفاکس یک صفحه رو بطور کامل ذخیره می کنم بعد که با کدههای زیر بصورت آنلاین و آفلاین این صفحه رو loadمی کنم که بخوام کد های رو اجرا کنم wb.LoadUrl("https://learnsource.net/ ' wb.LoadUrl("http://127.0.0.1") ' wb.LoadHtml("'file:///android_asset/index.html") تنها وقتی خط اول یعنی آنلاین هست کدهای WebViewExtras جواب میده و مشکلی نداره اما در حالت لوکال سرور و android_asset به مشکل بر میخورم و این پیام رو میده Uncaught TypeError: Cannot read property 'innerText' of null in chrome-error://chromewebdata/ (Line: 1) میدونید مشکل از چیه (چون برای وب اسکرپینگ با پایتون همین کار رو میکردم و آفلاین جواب میداد) اگه از این روش نمیشه راهی سراغ دارید بشه با WebViewExtras با صفحات آفلاین و ذخیره شده کار کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ################################################################# با این کد حل شد : Dim html1 As String= File.GetText(File.DirAssets,"index.html") wb.LoadHtml(html1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
est931 6
سلام
بهترین راهکار و کتابخونه برای کار با تگ html چی هست
مثلا نیاز دارم در یک صفحه وب تمام تگهایی رو که با ای دی یا کلاس یا نام مشخصی هست
به برنامه بیارم و با یک حلقه for در مولتی پنل نمایش بدم
b4a چع کتابخونه هایی برای این کار داره سرچ که کردم اینها رو دیدم jSoup JTidy WebViewExtras
کدوم مناسبتر و بهتر هست ؟
از جاوا اسکریپت هم مستقیم میشه در کدها استفاده کرد و برای این کار بدرد میخوره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.