rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ سلام خسته نباشید وقتی فایل apk را در سایت بازار آپلود می کنم اِردر پایین بودن sdk را میده در حال که من از android-26 android-27 android-28 android-29 از هر کدام استفاده میکنم همون ارور را میده لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ در 1 دقیقه قبل، rohullah guwhaei گفته است : سلام خسته نباشید وقتی فایل apk را در سایت بازار آپلود می کنم اِردر پایین بودن sdk را میده در حال که من از android-29 استفاده میکنم لطفا کمکم کنید سلام. توی منیفست minimumSdk رو روی ۱۹ و targetSDK رو روی ۲۹ یا ۳۰ بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۹ در 5 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. توی منیفست minimumSdk رو روی ۱۹ و targetSDK رو روی ۲۹ یا ۳۰ بزارید حل شد یک دنیا ممنونم شاهپیری عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rohullah guwhaei 0
سلام خسته نباشید
وقتی فایل apk را در سایت بازار آپلود می کنم اِردر پایین بودن sdk را میده در حال که من از
android-26
android-27
android-28
android-29
از هر کدام استفاده میکنم همون ارور را میده
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.