rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۹ سلام قابلیت اشتراک گذاری برنامه را از داخل خود برنامه با این کد ها استفاده کردم با کتاب خانه shareApp در شبه ساز به درستی عمل می کنه اما در گوشی ارور میده با کتاب خانه AriaLib هم انجام دادم بازم همون ارور را میده Dim share As ShareApp StartActivity(share.ShareApps("از چه طریق ارسال شود؟")) اگه ممکینه کمکم کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rohullah guwhaei 0 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سلام تشکر شاهپیری عزیز ولی من نتونستم این کار را انجام بیدم اگه ممکینه برام کدش را بنویسید برای اشتراک گذاری برنامه از داخل خود نرم افزار ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۹ در 53 دقیقه قبل، rohullah guwhaei گفته است : عزیز این مورد دیگه خیلی قدیمی شده. خیلی وقته که دیگه برای کار با فایل باید از fileprovider استفاده بشه. از کتابخونه زیر استفاده کنید متد اشتراک داره خودش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rohullah guwhaei 0
سلام
قابلیت اشتراک گذاری برنامه را از داخل خود برنامه با این کد ها استفاده کردم
با کتاب خانه shareApp
در شبه ساز به درستی عمل می کنه
اما در گوشی ارور میده
با کتاب خانه AriaLib هم انجام دادم بازم همون ارور را میده
Dim share As ShareApp StartActivity(share.ShareApps("از چه طریق ارسال شود؟"))
اگه ممکینه کمکم کنید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.