reza644 435 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها کسی میدونه برای حداکثر کردن نور صفحه تو برنامه باید چیکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فورس کلوز داد نه عزیز. همچین چیزی امکان نداره،من اولین برنامه ای نوشته بودم از همین روش استفاده کردم + اینکه من اول اینو تست کردم بعد کد رو گذاشتم. روی امولاتور تست کنید ، یا روی گوشی. و یا شاید اشتباه عمل کردید. و کلا بخاطر این کد نباشه. ;) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما الان کلا کدایی که واسه نور نوشتید پاک کنید ببنید باز فورس کلوز میشه یانه. بازم میگم با کتابخانه فون که نباید برنامه فورس کلوز بشه *nose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فورس کلوز نداد برداشتم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کتابخونه phone رو تیک بزن. Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(1) نور گوشی تاآخر بالا میره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فورس کلوز داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام بچه ها
کسی میدونه برای حداکثر کردن نور صفحه تو برنامه باید چیکار کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.