رضا کریمی 0 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ سلام ببخشید میخواستم بپرسم کسی میتونه کمکم کنه که چطوری در b4a توده بدنی یا همون bmi رو حساب کنم یعنی وزن رو تقسیم کنه بر اندازه مربع اندازه قد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، رضا کریمی گفته است : سلام ببخشید میخواستم بپرسم کسی میتونه کمکم کنه که چطوری در b4a توده بدنی یا همون bmi رو حساب کنم یعنی وزن رو تقسیم کنه بر اندازه مربع اندازه قد سادس عزیز. متدشو نوشتم براتون.وزن به کیلوگرم و قد به متر وارد شه. Private Sub calculateBmi(weight As Double,height As Double)As Double Return (weight/Power(height,2)) End Sub مثال Log(NumberFormat(calculateBmi(75,1.7),0,2)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا کریمی 0 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ در 21 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سادس عزیز. متدشو نوشتم براتون.وزن به کیلوگرم و قد به متر وارد شه. Private Sub calculateBmi(weight As Double,height As Double)As Double Return (weight/Power(height,2)) End Sub مثال Log(NumberFormat(calculateBmi(75,1.7),0,2)) ببخشید من متوجه اش نمیشم میشه یک سورس بنویسید که در بیسیک فور اندروید بشه این نرم افزار رو ساخت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، رضا کریمی گفته است : ببخشید من متوجه اش نمیشم میشه یک سورس بنویسید که در بیسیک فور اندروید بشه این نرم افزار رو ساخت دوست عزیز از این واضح تر واقعا نمیشه توضیح داد. سورس بر عهده خودتونه چون از اهداف انجمن به دوره. اینجا بیشتر دوستان راهنمایی میکنن و تمرکز روی تلاش خودتون هست. اگه هنوز مفاهیم اولیه رو تسلط ندارین توصیه میکنیم حتما به صورت اصولی از پایه شروع کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا کریمی 0 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۹ در 12 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز از این واضح تر واقعا نمیشه توضیح داد. سورس بر عهده خودتونه چون از اهداف انجمن به دوره. اینجا بیشتر دوستان راهنمایی میکنن و تمرکز روی تلاش خودتون هست. اگه هنوز مفاهیم اولیه رو تسلط ندارین توصیه میکنیم حتما به صورت اصولی از پایه شروع کنید. پس اگه میشه یک خورده واضح تر توضیح بدین که چطوری و چه متغیر هایی رو تعریف کنم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، رضا کریمی گفته است : پس اگه میشه یک خورده واضح تر توضیح بدین که چطوری و چه متغیر هایی رو تعریف کنم شرمنده سورس خدمت شما. ازش ایده بگیرید bmi.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رضا کریمی 0
سلام ببخشید میخواستم بپرسم کسی میتونه کمکم کنه که چطوری در b4a توده بدنی یا همون bmi رو حساب کنم یعنی وزن رو تقسیم کنه بر اندازه مربع اندازه قد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.