milad_d993 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من sdk و adt آخرین ورژنشون رو دانلود کردم + jdk بعد از نصب sdk مودم رو خاموش کردم که وقتی sdk manager اجرا میشه چیز دیگه ای دانلود نکنه؛ *vibre* اگه بخوا بزارم بگیره حدودا چند مگابایت دانلود میکنه؟؟؟ بیسیک4اندروید رو هم نسخه 4.3 کرک شدش رو دانلود کردم نص شدن اینا ولی موقع اجرای کرک b4a این اررور میده: *asabani* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دقیق نمیتونم جواب درستی بدم شما ببین Net Framework 3.5 رو سیستمتون نصبه یا نه ؟ جاوا رانتایم نصبه یا نه ؟ اینارو چک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad_d993 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جاوا ران تایممگه همون jdk نیست؟؟؟ jdk نصبه ولی Net Framework 3.5 نصب نکردم؛ مگه اون رو هم میخواد؟؟؟ لطفا به این سوال هم پاسخ بدین بعد از نصب sdk وقتی sdk manager رو اجرا میکنیم حدودا چند مگابایت دانلود میکنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو این تایپیک برو هرچی گفته رو انجام بده درست میشه کارت: آموزش گام به گام نصب و راه اندازی Basic4Android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جاوا ران تایممگه همون jdk نیست؟؟؟ jdk نصبهولی Net Framework 3.5 نصب نکردم؛ مگه اون رو هم میخواد؟؟؟ لطفا به این سوال هم پاسخ بدین بعد از نصب sdk وقتی sdk manager رو اجرا میکنیم حدودا چند مگابایت دانلود میکنه؟؟؟ نه دوست من JDK مخفف : Java Development Kit هستش ولی جاوا رانتایم JRE هستش. دوست من اکثریت برنامه ها نیاز به یکسری برنامه های جانبی مثل Net FrameWork هستش.بهتره که نصب کنید تا مشکلی پیش نیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad_d993 10
سلام دوستان
من sdk و adt آخرین ورژنشون رو دانلود کردم + jdk
بعد از نصب sdk مودم رو خاموش کردم که وقتی sdk manager اجرا میشه چیز دیگه ای دانلود نکنه؛ *vibre*
اگه بخوا بزارم بگیره حدودا چند مگابایت دانلود میکنه؟؟؟
بیسیک4اندروید رو هم نسخه 4.3 کرک شدش رو دانلود کردم
نص شدن اینا ولی موقع اجرای کرک b4a این اررور میده: *asabani*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.