رضا جابرپور 179 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان یک متن توی edittext نوشتیم و توی activity فراحوانی کردیم نوی edittext چند خطه می نویسیم ولی توی activity همه را یک خط می کنه این مشکل را چطور حل کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام عزیز من متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح میدی؟ یعنی چی یک خطه میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام عزیز من متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح میدی؟ یعنی چی یک خطه میکنه؟ یعنی تو edittext اینطوری می نویسیم : سلام .......دوستان ..................حالتون ...........................خوبه می نویسه سلام دوستان حالتون خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما باید از & CRLF " برای MultiLine استفاده کنید. بر فرض مثال: EditText1.Text = "salam" & CRLF & "khoobi?" & CRLF & "che khabar?" & CRLF & "kojaei?" & CRLF & "kam pedaei" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما باید از & CRLF " برای MultiLine استفاده کنید.بر فرض مثال: EditText1.Text = "salam" & CRLF & "khoobi?" & CRLF & "che khabar?" & CRLF & "kojaei?" & CRLF & "kam pedaei" دوست خوبم دست شما درد نکند منظور من این نبوداین مال موقعی است که متن ثابت باشد برنامه در حال اجرا را چطور دستور بدیم برنامه ای را نصب کردیم می خواهیم در حال اجرا اینکار را بکندیعنی نوی edittext متن نوشتیم حالا تو label همان لحظه نشان بده live باشه متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ خواهش میکنم. ببینید اینجور که میگم میخواهید: یک Label و EditText از Designer اضافه بکنید و بعد: Sub Globals Private Label1 As Label Private EditText1 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") EditText1.SingleLine = False End Sub Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Label1.Text = New End Sub اگه متن هاتون زیاد بودن میتونید به Label یک ScroolView اضافه کنید تا بتونید اون رو به بالا و پایین بکشید. مشکلی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام تو مثال زیر چطور میشه چند خطه نوشت نو edittext چند خطه میشه ولی تو panel نمیشه tex.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام . پوزش بخاطر دیر پاسخ دادن . اینترنت استان به دلیل قطع شدن فیبر های نوری قطع بود. سورس شما رو دانتلود کردم . لطفا کتابخانه استفاده شده در برنامه رو هم پیوست کنید. اسمش اینه: AcceleratedSurface بنده کتابخانه رو ندارم واسه همین نمیتونم تست کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ دانلود لایبری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ آرمین مرسی . کار این کتابخانه AcceleratedSurface چیه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خواهش عزیز نمیدونم باهاش تا حالا کار نکردم باهاش ! فقط داشتمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تا جایی که من کار کردم و متوجه شدم کتابخانه AcceleratedSurface ابزارهاش خواصیت چند خطه بودن رو نداره. برای درک بهتر حتی اگه ما در متنش از CRLF هم استفاده کنیم تاثیری نداره: AC.DrawTextObject(objText,"salam"&CRLF&"khoobi?", 150dip, 50dip, AC.ALIGN_CENTER) باز روش کار میکنم شاید یک جا خواصیتی باشه که بشه True و False کرد تا از CRLF پیروی کنه . پیدا کردم اطلاع میدم حتما... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رضا جابرپور 179
سلام دوستان
یک متن توی edittext نوشتیم و توی activity فراحوانی کردیم
نوی edittext چند خطه می نویسیم ولی توی activity همه را یک خط می کنه
این مشکل را چطور حل کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده