omid_student 10 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید من اقاخانی هستم مسئول سایت ------------------------------- بیشتر توی حوزه اندروید با بیسیک فعالیت دارم اگه تمایل داشتین میتونیم با هم تبادل لینک کنیم من حتی پک آموزش برنامه نویسی اندروید رو هم اماده و دارم ارائه میدم خواستین میتونیم با هم کنار بیایم اگه مایل هستین اسم سایتم رو بگم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام خوش اومدی منتظر جواب مدیر بمون موفق باشی آقای آقاخانی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام و خوش آمد بهتون میگم جناب آقای آقاخانی از طریق پیغام خصوصی صحبت ها انجام میشه . لطفا صندوق پیام های دریافتی رو چک کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام اقا امید اقاخانی مهدی جان اقا امید استاد هستن باید قدرشون دونست خوش آمدیدی اقا امید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.