a.ahmadi 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کمکم کنید ممنون برادران یک کمک می خواستم من یک بازی به نام حدس بزن فوتبالیست ساختم و الان می خواهم با دیتابیس نام این ها را بنویسم و بعد به b4aکه ساختم تبدیل کنم که بلد هستم همه ی اموزش ها را هم مطالعه کردم اما اینی که می خواستم نبود تنها کمکی که می خواهم این هست که چه طوری باید دیتابیس می تونم الان اسم بازیکن ها را درست کنم ممنون که اگه بهم یاد بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی می تونی راههنمایم کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی هست ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز یک پست دیگه بدید از انجمن اخراج میشید 1:32 یک پست دادید 2:01 هم یک پست 4 امتیاز منفی به شما تعلق گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود خب باید فیلد اسم بازیکن هارو GetString کنید دیگه *fekr* این آموزش رو ببینید توی گرفتن اطلاعات از دیتابیس هم آموزش داده شده: http://answercenter.ir/thread2360.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درودخب باید فیلد اسم بازیکن هارو GetString کنید دیگه *fekr* این آموزش رو ببینید توی گرفتن اطلاعات از دیتابیس هم آموزش داده شده: http://answercenter.ir/thread2360.html چه طوری داداشم یادم می دی قشنک و کامل خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثلا می خواهم برای هر عکسی یک اسم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.ahmadi 1
کمکم کنید ممنون
برادران یک کمک می خواستم
من یک بازی به نام حدس بزن فوتبالیست ساختم
و الان می خواهم با دیتابیس نام این ها را بنویسم و بعد به b4aکه ساختم تبدیل کنم که بلد هستم
همه ی اموزش ها را هم مطالعه کردم اما اینی که می خواستم نبود
تنها کمکی که می خواهم این هست که چه طوری باید دیتابیس می تونم الان اسم بازیکن ها را درست کنم
ممنون که اگه بهم یاد بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.