alinoori 123 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خواهش میکنم جواب سوالمو بدید تمام انجمن ها سوال کردم کسی جواب نداد. 1.وقتی تو حالت افلاین هستیم وب ویو ارور میده و لینک صفحه رو به نمایش در میاره چیکار کنم تا موقع افلاین بودن پیام بده"شما افلاین هستید" 2.راهی داره وقتی صفحه در وب وویو لود شد در حافظه ذخیره بشه و دفعه بعد نیاز به لود نداشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سوال اولتون داخل انجمن سرچ کنید"چک کردن اینترنت" به نتیجه میرسید برای دومی هم اگه اشتباه نکنم با دانلود و ifکارتون راه میوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید کل page source رو دانلود کنید توی یک فایل ذخیره کنید و از loadhtml بخونید برای کار دوم... فکر کنم کارتون رو راه بندازه *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
سلام خواهش میکنم جواب سوالمو بدید تمام انجمن ها سوال کردم کسی جواب نداد.
1.وقتی تو حالت افلاین هستیم وب ویو ارور میده و لینک صفحه رو به نمایش در میاره
چیکار کنم تا موقع افلاین بودن پیام بده"شما افلاین هستید"
2.راهی داره وقتی صفحه در وب وویو لود شد در حافظه ذخیره بشه و دفعه بعد نیاز به لود نداشته باشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.