Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان، خواهش میکنم این سوال رو پاسخ بدید ! آقا من میخوام یه کاری بکنم که مثلا روی button1 کلیک شد آیکون یه نرم افزار محو بشه و اگر روی button2 کلیک شد همون آیکون به نمایش دربیاد. کسی اگر میدونست خواهش میکنم بگه، خیلی نیازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان، خواهش میکنم این سوال رو پاسخ بدید !آقا من میخوام یه کاری بکنم که مثلا روی button1 کلیک شد آیکون یه نرم افزار محو بشه و اگر روی button2 کلیک شد همون آیکون به نمایش دربیاد. کسی اگر میدونست خواهش میکنم بگه، خیلی نیازه داداش خود نرم افزار من با این لایبری مخفی می کنم http://answercenter.ir/thread2193.html اگر چیزی پیدا کردی که برنامه های دیگر را بشه مخفی کرد به من هم همین جا اعلام کن تا من و دیگران استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به غیر از این دوستمون کسی بلد نیست ؟؟؟؟ حداقل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alireza.Ghafari 2,104
سلام دوستان، خواهش میکنم این سوال رو پاسخ بدید !
آقا من میخوام یه کاری بکنم که مثلا روی button1 کلیک شد آیکون یه نرم افزار محو بشه و اگر روی button2 کلیک شد همون آیکون به نمایش دربیاد. کسی اگر میدونست خواهش میکنم بگه، خیلی نیازه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.