hamedafrough 5 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۹ سلام دوستان من مدتیه تا بیسیکو باز میکنم این ارر رو میده میشه راهنماییم کنید چطور میشه رفعش کرد؟ an error occurred missing jar file for library: androidmanifest.xml لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، hamedafrough گفته است : سلام دوستان من مدتیه تا بیسیکو باز میکنم این ارر رو میده میشه راهنماییم کنید چطور میشه رفعش کرد؟ an error occurred missing jar file for library: androidmanifest.xml توی کتابخونه هاتون بگردین و فایل androidmanifest.jar رو حذف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedafrough 5 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۹ در در 30 شهریور 1399 در 18:23، محمدرضا شاهپیری گفته است : توی کتابخونه هاتون بگردین و فایل androidmanifest.jar رو حذف کنید. خدا عمرت بده یه دنیا ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamedafrough 5
سلام دوستان
من مدتیه تا بیسیکو باز میکنم این ارر رو میده
میشه راهنماییم کنید چطور میشه رفعش کرد؟
an error occurred missing jar file for library: androidmanifest.xml
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.