Majid.2019 4 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۹ سلام بر استاتید من نمیدونم این سوالمو اینجا مطرح کنم یا داخل سورس کد مشکلی که من دارم اینه که میخوام با کتابخانه Persian RecyclerView انتخاب تاریخ درست کنم طبق اموزش هرکاری کردم نشد اگه دوستان سورسی در این رابطه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Majid.2019 4 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ در در 2 مهر 1399 در 14:48، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز این مورد اصلا جز قابلیتهای کتابخونه نیست و باید دستی طراحی بشه که کار خیلی زمانبری هست. از کتابخونه زیر استفاده کنید از این استفاده کردم ولی متاسفانه رو بعضی گوشیا درست جواب نمیده خیلیا زنگ زدن در این مورد مجبور شدم حذفش کنم همون تاریخ دستی خودم ساختمو بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ در در 31 شهریور 1399 در 10:08، Majid.2019 گفته است : سلام بر استاتید من نمیدونم این سوالمو اینجا مطرح کنم یا داخل سورس کد مشکلی که من دارم اینه که میخوام با کتابخانه Persian RecyclerView انتخاب تاریخ درست کنم طبق اموزش هرکاری کردم نشد اگه دوستان سورسی در این رابطه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره سلام بزرگوار ، با ریسایکلر هم میشه درست کرد ، راهشو میگم خودت انجامش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۹ سه تا ریسایکلر کنار هم قرار بده ، مثل شکل زیر : یه دیتابیس درست کن . سه تا ستون درست کن به اسم های : years & mounts & days تو ستون سال از سال 1330 تا 1420 رو قرار بده تو ستون ماه : فروردین ، اردیبهشت ، خرداد . . . . . 12 ماه تو روز : اعداد 1 تا 31 بعد هر ستون رو وارد یکی از ریسایکلرا کن مثل شکل زیر : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Majid.2019 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ در در 31 شهریور 1399 در 22:53، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. برای انتخاب تاریخ از کتابخونه های مربوطه استفاده کنید.اسمشون DatePicker هست(توی انجمن موجوده). با این کتابخونه شما میتونید یه numberpicker داشته باشین که فقط یه عدد انتخاب میکنه. خیلی گشتم چیزی که تاریخ شمسی باشه نبود DatePicker تو کتابخانه دیالوگ بود ولی تاریخش میلادی بود یه دستی هم درست کردن که اونم خودمم درست کردم ولی خب گرافیک مناسب نداره اگه سورسی باشه که Persian RecyclerView ساخته باشید در حد پیک عدد کار من حله خودم باقیشو درست میکنم ممنون میشم کمکم کنید ساختم سورس کاملشو میزارم البته اونایی که کتابخانه رو خرید کردن میتونن استفاده کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Majid.2019 گفته است : عزیز این مورد اصلا جز قابلیتهای کتابخونه نیست و باید دستی طراحی بشه که کار خیلی زمانبری هست. از کتابخونه زیر استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Majid.2019 4 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۹ در در 5 مهر 1399 در 13:27، mohammadjavadmajidi گفته است : سه تا ریسایکلر کنار هم قرار بده ، مثل شکل زیر : یه دیتابیس درست کن . سه تا ستون درست کن به اسم های : years & mounts & days تو ستون سال از سال 1330 تا 1420 رو قرار بده تو ستون ماه : فروردین ، اردیبهشت ، خرداد . . . . . 12 ماه تو روز : اعداد 1 تا 31 بعد هر ستون رو وارد یکی از ریسایکلرا کن مثل شکل زیر : دادا عکسا لود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، Majid.2019 گفته است : سلام بر استاتید من نمیدونم این سوالمو اینجا مطرح کنم یا داخل سورس کد مشکلی که من دارم اینه که میخوام با کتابخانه Persian RecyclerView انتخاب تاریخ درست کنم طبق اموزش هرکاری کردم نشد اگه دوستان سورسی در این رابطه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره سلام و درود. برای انتخاب تاریخ از کتابخونه های مربوطه استفاده کنید.اسمشون DatePicker هست(توی انجمن موجوده). با این کتابخونه شما میتونید یه numberpicker داشته باشین که فقط یه عدد انتخاب میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ در در 5 مهر 1399 در 13:27، mohammadjavadmajidi گفته است : سه تا ریسایکلر کنار هم قرار بده ، مثل شکل زیر : یه دیتابیس درست کن . سه تا ستون درست کن به اسم های : years & mounts & days تو ستون سال از سال 1330 تا 1420 رو قرار بده تو ستون ماه : فروردین ، اردیبهشت ، خرداد . . . . . 12 ماه تو روز : اعداد 1 تا 31 بعد هر ستون رو وارد یکی از ریسایکلرا کن مثل شکل زیر : درود بهترین راه ساخت دیت پیکر دستی با ریسایکلر همین میتونه باشه البته باشخصی سازی و زیباسازی بهترم میشه که اون بخش طراحیش مربوط به رابط کابری کل برنامه میشه بهتره که هر سه این ستون ها داخل یه پنل تو دیزاینر ساخته بشه و تمامی عرض و ارتفاع رو با X تعیین کنید یعنی به جای Y در مقداری دهی ارتفاع X بزنید تا روی ریسپانسیو در داخل یک سری تبلت ها هم درست نشون داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Majid.2019 4
سلام بر استاتید
من نمیدونم این سوالمو اینجا مطرح کنم یا داخل سورس کد
مشکلی که من دارم اینه که میخوام با کتابخانه Persian RecyclerView انتخاب تاریخ درست کنم
طبق اموزش هرکاری کردم نشد
اگه دوستان سورسی در این رابطه داره ممنون میشم به اشتراک بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.