mahdi tahan 723 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۹ سلام دوستان چرا جواب php که با دستور echo میگیرم تو بیسیک تطابق پیدا نمیکنه با اینکه هم تو php هم بیسیک جواب رو تبدیل به استرینگ میکنم $hg = (string) "ok"; echo $hg ; تو بیسیکم Dim jk As String = Result If jk= "ok" Then log("tf") else log("na" End If ok رو لاگ میکنه به عنوان جواب ولی تطبیق نمیدش ممکنه از فرمت php باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : سلام دوستان چرا جواب php که با دستور echo میگیرم تو بیسیک تطابق پیدا نمیکنه با اینکه هم تو php هم بیسیک جواب رو تبدیل به استرینگ میکنم $hg = (string) "ok"; echo $hg ; تو بیسیکم Dim jk As String = Result If jk= "ok" Then log("tf") else log("na" End If ok رو لاگ میکنه به عنوان جواب ولی تطبیق نمیدش ممکنه از فرمت php باشه برای string باید از دستور equalegnorecase استفاده کنید عزیز. نه مساوی. مساوی برای اینتجر هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
سلام دوستان
چرا جواب php که با دستور echo میگیرم تو بیسیک تطابق پیدا نمیکنه
با اینکه هم تو php هم بیسیک جواب رو تبدیل به استرینگ میکنم
$hg = (string) "ok"; echo $hg ;
تو بیسیکم
Dim jk As String = Result If jk= "ok" Then log("tf") else log("na" End If
ok رو لاگ میکنه به عنوان جواب ولی تطبیق نمیدش
ممکنه از فرمت php باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.