montazeranmahdi 101 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (CountingOutputStream). خطی هم که بهش گیر میده خطی هست که با ستاره مشخص کردم Sub JobDone(job As HttpJob) jobs.Remove(job.JobName) Dim jt As JobTag = job.Tag If jobs.Size = 0 Then EndTimer If job.Success Then CallSubDelayed3(jt.Data.Target, jt.Data.EventName & "_Progress", _ ********* jt.CountingStream.Count, jt.Total) CallSubDelayed2(jt.Data.Target, jt.Data.EventName & "_Complete", _ job) Else Log(job.ErrorMessage) CallSubDelayed2(jt.Data.Target, jt.Data.EventName & "_Complete", _ job) End If End Sub خطیی که ارور میده رو با ستاره مشخص کردم راهنمایی بفرمایید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ @ mohammadjavadmajidi درود، از خطای شما معلومه متغییر jobtag شما مقدار دهی اولیه نشده یا اینکه مقداری دهی این متغییر با مشکل خاصی مواجه شده ، باید بررسی کنید که آیا مقداری که در jobtag قرار میگیره ، به درستی انجام میشه یا خیر . بررسی کنید و جواب بررسی تون رو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
montazeranmahdi 101
java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (CountingOutputStream).
خطی هم که بهش گیر میده خطی هست که با ستاره مشخص کردم
خطیی که ارور میده رو با ستاره مشخص کردم
راهنمایی بفرمایید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.