shahan148 28 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه بچه های این سایت من با کد زیر که جناب آفای hossein92 زحمت کشدند برنامه های در حال اجرا را در لیست ویو نمایش میده اما من می خوام کد زیر را تو سرویس قرار بدم اما Private ListView1 As ListView قرمز نشون میده هر کی بلده بنده را راهنمایی کنه ممنون میشم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout") Dim l As List l.Initialize Dim am As ActivityManager Dim tasks() As RunningTaskInfo = am.GetRunningTasks Dim appname(10) As String Dim i As Int For Each task As RunningTaskInfo In tasks l.Add( task.GetApplicationName) i=i+1 Next For j=1 To l.Size-1 ListView1.AddSingleLine(l.Get(j)) Next For i=0 To l.Size-1 If l.Get(i)= "Gallery" Then ToastMessageShow("ok",False) End If Next End Sub با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام و خسته نباشید به همه بچه های این سایت
من با کد زیر که جناب آفای hossein92 زحمت کشدند برنامه های در حال اجرا را در لیست ویو نمایش میده
اما من می خوام کد زیر را تو سرویس قرار بدم اما Private ListView1 As ListView قرمز نشون میده
هر کی بلده بنده را راهنمایی کنه ممنون میشم
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Layout")
Dim l As List
l.Initialize
Dim am As ActivityManager
Dim tasks() As RunningTaskInfo = am.GetRunningTasks
Dim appname(10) As String
Dim i As Int
For Each task As RunningTaskInfo In tasks
l.Add( task.GetApplicationName)
i=i+1
Next
For j=1 To l.Size-1
ListView1.AddSingleLine(l.Get(j))
Next
For i=0 To l.Size-1
If l.Get(i)= "Gallery" Then
ToastMessageShow("ok",False)
End If
Next
End Sub
با تشگر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.