nany12 623 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یک نرم افزار میخوام بسازم که آهنگ بشه توش پلی کرد (توسط کاربر) راهنمایی میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل kalimba.mp3 توی DirAssets نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره اشتباه کردم...از تو Asset پخش میکنه اون فیلم بود که از تو Asset پخش نمیکرد*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام داداش رویداد رو تو باتون قرار دادم تو هرچیز دیگه ک خواستی قرار بده Sub Process_Globals Dim MP As MediaPlayer End Sub Sub Globals End Sub sub button1_click MP.Initialize2("MP") MP.Load(File.DirAssets, "SomeFile.mp3") MP.Play End Sub بجای play میتونی از stop و متوفق کردن هم استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این کارو کردم اخطار میده: فایل mp3 تو مسیر file گذاشتم. اینو من خوب بلد نیستم اگه میتونی میتونی فیلم آموزشیشو بزاری؟ یا ی چند تا عکس راهنما بزاری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به کتابخونه احتیاج داره؟ اگه احتیاج داره کتابخونشو میتونی بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه فقط از تو Asset نمیتونه پخش کنه...باید کپیش کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این کارو کردم اخطار میده: فایل mp3 تو مسیر file گذاشتم. اینو من خوب بلد نیستم اگه میتونی میتونی فیلم آموزشیشو بزاری؟ یا ی چند تا عکس راهنما بزاری؟ اسم فایلو درست ننوشتی کدتو کپی کن ببینیم مشکل کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه فقط از تو Asset نمیتونه پخش کنه...باید کپیش کنی. نیاز به کپی نیس از asset هم پخش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام یک نرم افزار میخوام بسازم که آهنگ بشه توش پلی کرد (توسط کاربر)
راهنمایی میکنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.