mohammad1369 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان بازار اولین برنامه منو پذیرفته میخواستم اگه ممکنه در موردش نطر بدین.( رایگانه) اسمشم گل جادوییه. لینک بازار:http://cafebazaar.ir/app/goljadoei.example/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روی لینک کلیک کردم رفت توی سایت بازار و خطا داد که یافت نشد. چک کنید لینکو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روی لینک کلیک کردم رفت توی سایت بازار و خطا داد که یافت نشد.چک کنید لینکو ببخشید یه اسلش جا افتاد که درستش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ می زنه یافت نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی ببین شاید بازار برنامتو حذف کرده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیز شما لینک برنامه های توسعه دهنده رو گذاشتید و قسمت برنامه های توسعه دهنده ی شما هم هنوز توسط بازار تایید نشده که میگه یافت نشد.(یعنی شناسه ای که تایین کردید هنوز تایید نشده) لطفا لینک خود برنامه رو بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم یه باگ از بازار باشه، چون بدون اسلش اورد زدم درست شد. با اجازه من لینک برنامه ایشون رو قرار میدم که دوستان بتونن نظر بدن : http://cafebazaar.ir/app/goljadoei.example/?l=fa ---- نظر بنده هم در این رابطه اینکه : برنامه رابط کاربری جذابی نداره و میتونه بهتر بشه (خیلی بهتر) ولی ایده جالبی بوده. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم یه باگ از بازار باشه، چون بدون اسلش اورد زدم درست شد.با اجازه من لینک برنامه ایشون رو قرار میدم که دوستان بتونن نظر بدن : http://cafebazaar.ir/app/goljadoei.example/?l=fa ---- نظر بنده هم در این رابطه اینکه : برنامه رابط کاربری جذابی نداره و میتونه بهتر بشه (خیلی بهتر) ولی ایده جالبی بوده. موفق باشید ممنون از توجه تون لینکش اشتباه بود که اصلاحش کردم ولی میشه در مورد بهبود رابط کاربری بیشتر توضیح بدین مثلا چیکار میکردم بهتر بود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میتونستی یکم به لیبل هایی که وجود داره فونت جالب میدادی. و به جا باتون ساده از عکس برای باتون استفاده میکردی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از توجه تون لینکش اشتباه بود که اصلاحش کردمولی میشه در مورد بهبود رابط کاربری بیشتر توضیح بدین مثلا چیکار میکردم بهتر بود؟ 1 - آیکون برنامه جالب نیست ! میتونست دایره باشه 2 - از بکگراند استفاده نکردی ! 3 - برای باتون ها حداقل استایل و فوت میزاشتی از منو استفاده میکردی tabhost اختصاصی و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfun499 12 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به عنوان اولین برنامه خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.