mohammad1369 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام نو برنامم یه ویو مانند تایم دایلوگ داشته باشم اما تو بیسیک نداریم با باتن ولیبل ساختم ولی جالب نشد. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کتابخونه Dialogs استفاده کنید داره TimeDialog لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کتابخونه Dialogs استفاده کنید دارهTimeDialog ممنون از جوابت ولی من خود تایم دایلوگو نمیخوام. میخوام یه چیزی شبیه اون باشه یشه عددشو به طور دلخواه تغییر بدم در واقع میخوام فقط یه عدد وسط باشه با دکمه های بالا و پایین کم وزیادش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad1369 14
سلام دوستان
من میخوام
نو برنامم یه ویو مانند تایم دایلوگ داشته باشم اما تو بیسیک نداریم با باتن ولیبل ساختم ولی جالب نشد. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.