sajad325 76 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز لطفا ساخت یک بازی ماشینی با بیسیک رو می خواستم در این بازی ماشین چپ و راست بشه و چندتا معانه جلوش باشه وقتی به مانه برخورد میکنه یک پیام Game Over بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ شما الان دقیق کجای این پروژه گیر کردی که ما کمک کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ واسه انجام همچین پروژه ای نیاز به ابزارهای مختلفی داریم و وقتمون جوابگو انجام همچین پروژه ای رو نمیده بنده یه مثال ساده میزنم ببینید من از 2تا دکمه استفاده می کنم طبق عکس زیر: خب بنده میام این کدارو مینویسم: Sub Globals Dim timer1 As Timer Private Porpuse As Button Private Steel As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("a") timer1.Initialize("timer1",120) End Sub Sub timer1_Tick Porpuse.Top=Porpuse.Top-1 DoEvents Dim i As Int : i=Steel.Top If Porpuse.Top=i+1 Then Msgbox("Barkhurd Ba Ma'ane","Barkhurd") End If End Sub Sub Activity_Click timer1.Enabled=True End Sub این کد چیکا میکنه؟ میاد با کلیک شدن روی اکتیویتی تایمرو فعال میکنه تایمر چیکا میکنه؟ تایمر میاد مکان فعلی ماشینمون رو یکی از Top ش کم میکنه که در واقع میره به سمت بالا و بنده در رویداد Timer1_Tick گقتم بیا Top مانع رو بگیر و شرط گذاشتیم اکه Top ماشینمون برابر بود با یکی مونده به مانع بیا بگو برخورد کرد اینم یه مثال ساده امیدوارم تونسته باشی از این مثال اقتباس گرفته باشی فقط جهت راهنمایی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام من میخوام شما به من یاد بدید چگونه این بازی رو از اول شروع کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ با سلام خوب شما کارهاتو شروع کن طرح هاتو بریز وقتی که اینارو تموم کردی اونوقت...همونجور که دوست گرامی مجید آموزش گذاشتن شما ازش استفاده کن اگه به مشکل بر خوردی حتما بیا و بگو کمک میکنن ، دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام دوستان عزیز لطفا ساخت یک بازی ماشینی با بیسیک رو می خواستم در این بازی ماشین چپ و راست بشه و چندتا معانه جلوش باشه وقتی به مانه برخورد میکنه یک پیام Game Over بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده