سلام دوستان ، من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و به جمعتون پیوستم
سه روزه توی کتاب خانه dialogs قسمت dialogfile گیر کردم میشه یه توضیحی درموردش بدین
وقتی باتن رو میزنم از نرم افزار میپره بیرون ، این هم کدهای این قسمته
Sub Globals
Dim button As Button
Dim filedialog As FileDialog
Dim rp As RuntimePermissions
End Sub
Sub button_Click
rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE)
rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE)
If filedialog.Show("title","positive","cancel","negative",Null) = DialogResponse.POSITIVE Then
'code
End If
End Sub
فکر کردم به خاطرخ دسترسی هست، سرچ کردم نوشته بود برای نسخه پایین تر از اندروید 6 باید تو مانیفست کد مربوط به دسترسی رو نوشت
برای اندروید 6 به بالا از کتابخانه RunTimePermissonاستفاده کرد همین کارم کردم باز نرم افزار کار نمیکنه
سوال
حمید حمید 4
سلام دوستان ، من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و به جمعتون پیوستم
سه روزه توی کتاب خانه dialogs قسمت dialogfile گیر کردم میشه یه توضیحی درموردش بدین
وقتی باتن رو میزنم از نرم افزار میپره بیرون ، این هم کدهای این قسمته
Sub Globals Dim button As Button Dim filedialog As FileDialog Dim rp As RuntimePermissions End Sub Sub button_Click rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE) If filedialog.Show("title","positive","cancel","negative",Null) = DialogResponse.POSITIVE Then 'code End If End Subفکر کردم به خاطرخ دسترسی هست، سرچ کردم نوشته بود برای نسخه پایین تر از اندروید 6 باید تو مانیفست کد مربوط به دسترسی رو نوشت
برای اندروید 6 به بالا از کتابخانه RunTimePermissonاستفاده کرد همین کارم کردم باز نرم افزار کار نمیکنه
AddManifestText(<uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" android:maxSdkVersion="18" />) AddPermission("android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE") AddPermission("android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE")اینم کدهای قسمت مانیفست هست
ممنون میشنم راهنماییم کنین چند روزه گیرشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.