hossein7 82 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بروبچ عزیز بیسیک 4 اندرویدی و دوستان حرفه ای من چون تازه کارم و دارم اولین برنامم رو میسازم یه کد اشتراک گذاری متن و کپی کردن متن میخوام ممنون میشم بهم بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پژی جان برای دیتابس میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ لطفا از این به بعد 2سوال رو در یک تاپیک نپرسید. برای اشتراک گذاری متن: Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn Shoma") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) جای متن شما ، متن باید قرار بگیره. ------------------------------------------------ و برای کپی کردن شما نیاز به کتابخانه Clipboard دارید که در انجمن وجود داره ، سرچ کنید. من میخوام از داخل دیتابیس در صفحه ای که متن هست کل متن همون صفحه رو به اشتراک بزارم به جای matn shoma باید چی بنویسم که متن همون صفحه رو به اشتراک بزاره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من میخوام از داخل دیتابیس در صفحه ای که متن هست کل متن همون صفحه رو به اشتراک بزارم به جای matn shoma باید چی بنویسم که متن همون صفحه رو به اشتراک بزاره؟ اگه درست فهمیده باشم ... اگر توی label متن هست به جای matn shoma می نویسید label1.text . اگر هم از کرسور هست : cur1.GetString("TEXT") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ همانطور که میبینید از متن ها از چند پاراگراف استفاده شده متن 0 - متن 1 - متن 2 و ... من میخوام این متنها رو به اشتراک بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. منم برای اشتراک گذاری متن دیتابیس مشکل دارم. لطفا کمک کنید و کدش رو قرار دهید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ عزیزان دل لطفا از tag و مولتی پنل استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ عزیزان دل لطفا از tag و مولتی پنل استفاده کنید اگه بلد بودم که سوال نمی پرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برای انتقال متن لیبل، از کتابخونه rakroidsend میتونید استفده کنید dim s as share s.initialize s.ersalmatn(label1.text,"other") موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برای انتقال متن لیبل، از کتابخونه rakroidsend میتونید استفده کنید dim s as share s.initialize s.ersalmatn(label1.text,"other") موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا از این به بعد 2سوال رو در یک تاپیک نپرسید. برای اشتراک گذاری متن: کد PHP: Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn Shoma") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) جای متن شما ، متن باید قرار بگیره. ------------------------------------------------ و برای کپی کردن شما نیاز به کتابخانه Clipboard دارید که در انجمن وجود داره ، سرچ کنید. این ها را بزار حا می شه مشکلت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این کتابخونه همشو داره :دی http://answercenter.ir/thread2883.html#post18113 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدا صبر بده به ما. اخه دوست من چرا تاپیکو توی قسمت سورس کد قرار دادید ؟ یعنی باید تاپیکو پاک کنم تا قوانین رو رعایت کنید ؟ این دفعه رو خودم اصلاح میکنم.لطفا رعایت کنید واسه خودتون میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان این کد هایی که قرار میدین مال اشتراک گذاری متن دیتابیس نیست که؟؟؟ لطفا کدی برای اشتراک گذاری متن دیتابیس معرفی کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا از این به بعد 2سوال رو در یک تاپیک نپرسید. برای اشتراک گذاری متن: Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn Shoma") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) جای متن شما ، متن باید قرار بگیره. ------------------------------------------------ و برای کپی کردن شما نیاز به کتابخانه Clipboard دارید که در انجمن وجود داره ، سرچ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
بروبچ عزیز بیسیک 4 اندرویدی و دوستان حرفه ای من چون تازه کارم و دارم اولین برنامم رو میسازم یه کد اشتراک گذاری متن و کپی کردن متن میخوام ممنون میشم بهم بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.